local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ hokejs ir krutāks par futbolu?249

1224 66

Tiem kas mīl futbolu-neapvainojaties emotion Domāju ka daudzi piekritīs ka futbols ir daudz garlaicīgāks par hokeju emotion

1224 66 249 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 249

0/2000

Kaapeec te tik daudzi saak cepties un kliegt, ka futbols ir populaaraaks un vinju speelee visi, kam nav slinkums? Futbols ir daudz parociigaaks visiem. Hokejs ir  taads elitaaraaks. Afrikaanjiem nebuutu nekas pretii speeleet hokeju, bet vnk nav naudas! Futbolaa tu vari iztikt ar bumbu ( ja sanaak izsisties, tad tiec pie aizsargiem un paareejaam ekstraam), bet hokejaa bez ekipeejuma tu vari raut peecpusi gar zemi un kliegt uraa! Hokejs ir populaars. Bet vienmeer pasaules ranga augsgalaa buus prastas speeles - basketbols, futbols, handbols u.c, kuraam nevajag atveeleet daudz naudas.

Taa kaa, beidziet te liet kaut ko, ka futbols ir afigenna kruts! Feina speele, jaa. Bet muusdienaas palikusi par memmiishu teaatra izraadi. Chempi skatoties, Portugaales -Spaanijas speelee gandriiz apve*s no tiem nemaakuliigajiem simulantu paraugd*nstreejumiem! Ja simulee, tad kaa Hartigans- efektiivi un perfekti!

55 7 atbildēt

Litrabols visslabakais.

41 5 atbildēt

Tas ir takā salīdzināt sūdu ar saldējumu!

42 14 atbildēt

es nezinu vai man ta ir vienigajam bet lurot hokji man ir tadas ka asakas izjutas kad iziet 1 vs 1 vai tamlidzigi a fuzi vispar pastos 10min gandriz aizmiegu jo tur nav nekads acton taka sunisi pec kaula skraida un nekas nenotikek

33 5 atbildēt

atbildot uz lasmone komentāru " bet futbolisti smukāki!:P " tas ka hokejistiem nav zobu nepadara viņus neglītus xD patiesais skaistums ir iekšienē :D  

15 2 atbildēt

Futbola besi tā stulbā simulēšana 

Tas ir tik debīli

18 5 atbildēt

futbols ir pasaules soporta karaliene bet hokeys ir karalis

16 4 atbildēt

atbildot uz nLeitis komentāru " Pašļi jūs dirst Dinamo Fani nolādētie ! ... " Tu raudi līdzi futbolistiem kad viņi raud uz laukuma ?  

13 3 atbildēt

"kameer futbolisti raud... iisti vechi speelee hokeju" bljed es taa noreecos :D :D

bet nu ir jau taa ar to futbolu,jebal tie geji smirdiigie kriit takaa viengadiigs beebis un raud uz laukuma... pretiniekam iedod sarkano vai dzelteno un tad skrien taalaak itkaa nekaa nebuutu bijis...   tas saucaas iekaapt gejaa bljed!!! tapeec arii to huinju neskatos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 4 atbildēt

TAISNIBA HOKEJS THE BEST !!!

11 2 atbildēt

hokejs labakais sporta veids :) +++

10 3 atbildēt

pēdējā bilde gan iesūkā.. :D

bet raksts smieklīgs un patiess .. :)

9 2 atbildēt

Pārāk daudz krutuma , bet 2004 futbola čempis man paliks atmiņā ^^

7 1 atbildēt

futbolā laukums pārāk liels un nav action bet hokejā notiek viss dinamiski un ātri :))

6 0 atbildēt

futbolu un hokeju pat nevar salīdzināt :)

Futbols ir visizplatītākā spēle pasaulē, kamēr hokeju spēlē tikai dažās valstīs(salīdzinoši ar futbolu).

Līdzjutēju arī ir daudz vairāk, jo nav iespējams salīdzināt kaut vai Wembley stadionu, kur ir apmēram 300 000 sēdvietu un kādu hokeja halli ar max 50 000 sēdvietu.

Cik saņem labākais hokejists ?             vienalga, jo lai nopirktu C.Ronaldo, jums vajadzēs samaksāt pašai komandai vismaz 130 000 000$ par viņu + vēl viņa sezonas alga(kuru viņš var atteikt un aiziet prom ;) )

9 3 atbildēt

tie 6 mīnusi laikam ir no futbolistiem :D

5 1 atbildēt

unn man nepatiik skatiities futbolu pa tv, vnk besii. nekaada asuma. vnk cilveeciņi skraidelē pa zālīti. 

nu bet futbolam arii nav ne vainas

6 2 atbildēt

protams ka hokejs ir labāks, kā vispār var salīdzināt hokejistus ar kaut kādām želejgalvām kuri liek matos stīpiņas un bimbo kā otrs noņem bumbu... futbols sucks

7 3 atbildēt

nav svarīgi, kāpēc hokejs ir labāks par futbolu, tā vienkārši ir!. :) emotion

3 0 atbildēt

Hokejs the best :)

4 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »