local-stats-pixel fb-conv-api

Dopings7

123 2

[!!!BRĪDINĀJUMS-TĀLĀK BŪS DAUDZ TEKSTA un nedaudz bildīšu!!!]

Mūsdienu sabiedrība sevi sauc par brīvu sabiedrību, kurā var tikt apspriestas jebkādas tēmas, ja vien tas nav ar aizvainojošiem nolūkiem. Daudzas tēmas, kas vēl pirms gadiem 20 bija no sērijas "tikai virtuvē un pa kluso apspriežamas", tagad tiek ne tikai apspriestas, bet arī publiski dažādi apspēlētas.

Tomēr viena no tēmām kas vēl aizvien ir miglā tīta ir... dopings sportā. Lielākā sabiedrības daļa īsti nemaz nezina kas tas ir, taču ir krasi nosodoši noskaņota, taču tie. kas zina šo jautājumu dziļāk iedalās lietotājos un apkarotājos. Kas zīmīgi, tad abas šīs iepriekšminētās grupas ir "ar visām četrām" par to, lai dopinga industrija augtu un attīstītos.

Iemesls šādai situācijai, kad dopinga tēma kļūst par tabu tēmu ir ļoti vienkāršs, taču tajā pat laikā – fundamentāls. Cilvēki [vēl] nav gatavi atzīt, ka visi cilvēces uz šo brīdi uzstādītie rekordi sportā nav cilvēka maksimālo spēju atspoguļojums, bet gan īpašu sportisko talantu, labāko treneru un treniņu metodiku, kā arī progresīvāko medicīniski-zinātnisko sasniegumu apvienojums. Cik procentus no galarezultāta veido katra šī komponente, to mēs noteikt nevaram, taču fakts paliek fakts – jēdziens "dopings" ir izdomāts sabiedrībai, sportistiem tā ir sagatavošanās cikla neatņemama sastāvdaļa.

123 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
viens no labākajiem un interesantākajiem rakstiem par šo tēmu! emotion
1 0 atbildēt

Žēl, ka cilvēki nenovērtē to, ko cilvēks ir uzrakstījis. Ko šādu spokos reti var izlasītemotion

1 0 atbildēt

Susta + Deca + wistrols un esi kings savā gymā =]]

0 0 atbildēt

uztaisi nākamo rakstu par G4P un prostitūciju fitnesa un bodibildinga aprindās.

0 0 atbildēt

Uztaisi raxtu par steroidu blakus efektiem

0 0 atbildēt
SIRRUS velasepēds ir arī labais!emotion
0 0 atbildēt