local-stats-pixel fb-conv-api

Vai skūpstīšanās publiskā vietā būtu jāsoda?89

236 4

Vienā skaistā dienā Tu skūpsties ar savu otro pusīti publiskā vietā, pienāk policista kungs un kā sveicienu Tev pasniedz administratīvā soda protokolu. Kāpēc? Labs jautājums. Vaitad skūpstīties ir aizliegts?

236 4 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000
Skupsts ir milestibas un jūtu izpausme, kas tur slikts. Nepatikt var tikai pensionāriem vai muzigajiem vientulniekiem, kas nevar beigt traucèt citiem dziivot. Varbūt vèlāk sodiis ari par staigāšanu rocinās vai apskaušanos? Nedzivojam tachu Pakistānā!
1 0 atbildēt

Lai tak iet dirst, daram ko gribam. emotion

3 2 atbildēt

26% "Man vienalga, es forever alone." HAHAHAHA emotion 

0 0 atbildēt
Kurš nu dzimums uz to skatās emotion
0 0 atbildēt

Kas tur slikts redzēt iemīlējušos cilvēkus? Kad biju jaunāks, ar savu sieviņu ne to vien darījām publiski. emotion Tagad viens ar otru esam apraduši, tik bučas, bez nekādas smaganu laizīšanas. 

Ja pavērojam tos cilvēkus, kuri visur sūdzas par skūpstīšanos, uzreiz saprotam, kāpēc viņi sūdzas.

2 2 atbildēt

Skūpstoties publiskā vietā es jūtos neērti tāpēc es (vai drīzāk mēs) to nedaru un man arī nepatīk kad citi to dara, tas varbūt ir normāli autoostās un lidostās, bet tāpat vien, jo nav ko darīt, noteikti nevajadzētu.

0 0 atbildēt

Protams, ka nē, man jau kā forever alone uz to ir grūti noskatīties emotion , bet vai tad ir jāizbojā citiem cilvēkiem prieks? Lai priecājas kamēr vēl var.

0 0 atbildēt

Kā redzams pēc balsošanas, vairums no mums ir Forever Alone, tāpēc Latvijā skūpstīšanās būs retums. emotion

0 0 atbildēt

Tā var pilnīgi visu aizliegt, jo vienam nepatīk, ka divi sūcas, citam nepatīk, ka cilvēks nošķaudās, vēl citam - ka sabiedriskajā kādam pārāk liela soma. Ja netiek skarta cilvēka fiziskā vai garīgā veselība, tad nelielu nepatiku var paciest. Pilsētniekiem vispār nebūtu jāsūdzās, jo viņiem tā ir ikdiena. Un kur tad paliks brīvība un demokrātija tādā gadījumā, ja šādus sīkumus aizliegs?

P.S. Pats sabiedriskās vietās to nedaru, bet ja redzu kā citi to dara, vienkārši nepievēršu uzmanību. 

0 0 atbildēt

Es nekad neesmu uzskatījusi, ka skūpstīšanās publiskā vietā ir kas sodāms, bet ir pārīši, kas liek riebumā novērsties emotion Laizās tā, ka siekalas šķīst... Bet ir jau grūti izdiferencēt - vienam tas traucē, citam pilnīgi nekādu emociju.

0 0 atbildēt

Īsti neuzraku raksta domu... Vnk pacepties? Vai arī šādām pārdomām ir reāls pamats?

0 0 atbildēt
Man nav iebildumi, ja skūpstās parkā vai uz ielas.Pašam sanāk citreiz šo piekopt. Manuprāt, traucējoši paliek, kad aiziet pārmērībās kā tajā mcdonald gadījumā.
0 0 atbildēt
Man netraucē...ka tik, jej bogu, tie nav vīrieši savā starpā, vai lesbiešu pāris...
0 0 atbildēt

Nu ISIS esot aizlieguši baložu audzēšanu, jo tad, kad baloži lido pāri, var redzēt to ģenitālijas un tas ir aizvainojums islāmam. Tā ka fuck logic - skūpstīšanos publiskās vietās arī jāaizliedz!

0 0 atbildēt

mmmm opportunity emotion

0 0 atbildēt

Dzīve ir pārāk īsa, lai ieciklētos šajā...  emotion

Skūpsties, seksojies, bet ja uzķers, tad būs ko atcerēties un vecumdienās pasmieties.  emotion

Beeeeeeet Haters gonna hate.  emotion

P.S. Bet ir viens, bet.... Ja to nedara kkādi sīkie padsmitnieki, tas nu gan... Kaut gan mūsdienās visu var redzēt. 

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Publiski mēģināt otram minetu uztaisīt,bet ceļojot ar mēli caur muti jau arī nevajag, bet jūtu izpausmēm normas robežās nekāda vaina- apstākļi dažādi. Protams tie iedzērušie eksemplāri tramvajos ir cits stāsts.

0 0 atbildēt

Vajag taisīt referndumu! emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »