local-stats-pixel fb-conv-api

Mosties, mosties, reiz, svabadais gars! Latvieti, ej nobalso!77

334 16

Reizi 4 gados Tev jāpieceļ savs 5 punkts no mīkstām mēbelēm, jāiziet uz vēlēšanu iecirkni un jānobalso! Tas ir katra pilsoņa pienākums, darīt to vai ne ... nē, tas netiek apspriets, tas Tev ir jāizdara! Vienkārši ej, un nobalso! Jo, ja Tu nenobalsosi par savu partiju, Tava balss tiks sadalīta uz visām Saeimā iekļuvišajām partijām, arī uz tām, kuras Tev neliekas simpatiskas. Kāpēc darīt labu pretiniekiem? Tu taču neesi māte Terēza!

Iedomājies cik patīkami vakarā pie TV būs vērot kā Tava partija uzvar un vāc %. Tā ir lieliska un neaizmirstama sajūta. Izbaudi šīs pozitīvās emocijas!

Ar taisnu roku svītrojam vecos un liekam krustiņu jauniem!

Un tā, metam slinkumu pie malas un ejam balsot! Parādīsim kreisajiem, ka mēs varam nereāli sabalsot par labajiem! :) go go go ...

334 16 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Man ir pilnigi uzdirst uz politiku. Jau apriebas katra daudz maz populara saita redzet tos purnus. Youtube vien uz standarta In-Stream reklamu vini ir paterejusi vismaz pus miljonu eiro. Gandriz vai uz katra video leca ara dazadas partijas. Taka nevajag man stastit kas man jadara.

22 5 atbildēt

Jau darīts! emotion

26 12 atbildēt

tā brīvdomība, kas tagad valda, ir galīgi auzās. jēga, nejēga - nav jāfantazē, tas ir jādara un viss!

11 1 atbildēt

Ņemot vērā, cik valstīs nav iespējas brīvi paust savas domas un viedokļus (kaut vai tepat pie lielā kaimiņa), tad ir jāiet un jādara, kamēr vēl varam. Un viss slēpjas attieksmē - Saeima ir kā sakoncentrēts tautas spogulis. Ja žuļijam mēs, žuļī arī viņi tikai daudz lielākos apmēros. Ja mums ir vienalga par to, kas uzvar vēlēšanās, tad viņiem arī ir vienalga, kā klājas tautai.

9 0 atbildēt

Vēlēšanas iet un paiet, un aizmirsīsies, bet dzīve turpinās. Un bez pārmaiņām- katrs var paļauties tikai pats uz sevi. Mēs esam sīksti

6 0 atbildēt

Vārds vietā! emotion

6 0 atbildēt

Visiem ir jāiet un jānobalso!!

5 0 atbildēt

Es ar tikko biju. Pašam prieks par sevi emotion

5 0 atbildēt

Nobalsoju, bet neticu, ka tas ko mainīs. Nepatīk man vēlēšanu iekārta, no visiem ļaunumiem jāizvēlas mazākais, jo pa lielam visus viņus interesē nauda, vara un viss pārējais, tikai ne Latvijas labklājība.

5 0 atbildēt

Čoms aizgāja, gribēja par Godmani atdot balsi, bet čalis nebija saraksta, pzv nolamaja teica lai geocaching'a meklē velešanu iecirkni, kur godmanis iekļuts

4 0 atbildēt
Jau nobalsoju
4 0 atbildēt

Jacky, man likās, ka pats esi par kreisajiem. Prieks, ka kļūdijos!

4 0 atbildēt

Done!

4 0 atbildēt

Balsot šodien var par visām partijām izņemot vienu - Sudrabas! Ja iebalsosim otru Krievu partiju, var pamazām kravāt koferīšus. 

Tie kas jau nobalsoja par Sudrabas partiju - uzliek fonā šo, un sāk raut dūrītē : http://www.youtube.com/watch?v=CjmbQqhiENo

Mļjin, balsojat kautvai par Vienotību, Kaimiņu...Kaut Saskaņu! Bet izvairaties no Sudrabas!

Jā, Sudraba šajās vēlēšanās ir noteicošā, un viņas partija būs tā, kas principā noteiks Mūsu, Jūsu, Tavas VALSTS likteni. Ja iekļūs, tad ir skumji..emotion Un diemžēl izskatās, ka tā arī būs. Jauttājums vien tas, cik vietas iegūs. 

Kopumā skumji, ka ir daudz bezsmadzeņu radījumi kas pieļauj divu Krievu partiju ievēlēšanu. Par SC viss skaidrs jau pirms vēlēšanām, manuprāt, jau bija visiem.

5 2 atbildēt

Nobalsoju, tikai pasmējos par dažām smieklīgām partijām, vienkārši tāds wtf?  emotion

2 0 atbildēt

Es mudināju visu ģimeni balsot, no rīta ap 10 bijām. Neteikšu ka manā galā, Tukumā maz cilvēki vēlētu, jo vnk jāstāv rindiņā, bet mjam... :/ biedē šīs vēlēšanas.

2 0 atbildēt

Itkā man nebūtu ko darīt citu kā balsot par viņiem, nekas nemainīsies, ir naivi ticēt viņu solījumiem, katrus 4 gadus sola debesu brīnumus, bet pēc vēlēšanām paliek tads tapts!

4 2 atbildēt

Latviju LATVIEŠIEM! emotion

3 1 atbildēt

iešu, jacky, bet vakarpusē. vispirms darbs, tad izklaides emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »