local-stats-pixel fb-conv-api

Gudrie uzpildās spokos!96

498 71

Attapīgākie spoki jau sen ir sapratuši, ka papildināt spokos savas LMT tīkla priekšapmaksas kartes ir ne tikai ļoti ērti, bet arī izdevīgi. Pievienojies gudrākajiem arī Tu.

Arī oktobrī teiksim paldies visiem, kas atbalsta spokus un izmanto LMT veikalu, lai papildinātu savas priekšapmaksas kartes. Mēs, savukārt, darīsim visu, lai Tev būtu interesanti iesaistīties šajā pasākumā. Arī turpmāk tiks rīkotas izsoles "Man ir kredīts" medaļu īpašniekiem, ieviestas jaunas medaļas un citi patīkami bonusi. Oktobrī visi, kas papildinās savas priekšapmaksas kartes LMT veikalā, saņems pilnīgi jaunu medaļu. Oktobra medaļas tēma - ķirbis. Turpmāk katru mēnesi tiks ieviestas jaunas "Man ir kredīts" medaļas.

Atgādināšu, ka augustā mēs uzsākām jaunu sadarbības projektu ar LMT un ZetCOM (Amigo). Visi reģistrētie spoki, kas LMT veikalā papildina kredītu savā OKartes vai Amigo priekšapmaksas kartē, saņem īpašu medaļu "Man ir kredīts" un bonusā 100 cepumus par katru papildināto latu.

Ja, papildinot kredītu, spoks nebūs ielogojies, diemžēl bonusa medaļa un cepumi ies secen. Tieši tādēļ es visus aicinu reģistrēties un papildināt savas priekšapmaksas kartes OKarte un Amigo, izmantojot spoku LMT veikalu!

Ja esi piesaistīts pie cita operātora tīkla spoki piedāvā Tev nomainīt mobilā telefona operatoru un ar savu tālruņa numuru pāriet uz LMT tīklu, kurā darbojas arī O!Karte un Amigo. Tagad to vari ātri un vienkārši vari izdārīt sadaļā "Nāc uz LMT". Anketas aizpildīšana pāriešanai uz LMT tīklu Tev aizņems dažas sekundes.

498 71 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

''...ar LMT un ZetCOM...'' Itkā tāpat visi nezinātu ka tas ir viens un tas pats uzņēmums! Tikai mārketinga nolūkos tiek teikts ka tie ir divi dažādi,bet pa īstam tas ir LMT!

0 1 atbildēt

Tele 2  - Bullis 1 :D

0 1 atbildēt

kas tā par smirdīgu LMT REKLĀMU????????????????????????????????????????????????

1 5 atbildēt

Stulbie paliek pie Tele2. ;)

8 26 atbildēt
« 1  2  3  4 »