local-stats-pixel fb-conv-api

Gudrie uzpildās spokos!96

498 71

Attapīgākie spoki jau sen ir sapratuši, ka papildināt spokos savas LMT tīkla priekšapmaksas kartes ir ne tikai ļoti ērti, bet arī izdevīgi. Pievienojies gudrākajiem arī Tu.

Arī oktobrī teiksim paldies visiem, kas atbalsta spokus un izmanto LMT veikalu, lai papildinātu savas priekšapmaksas kartes. Mēs, savukārt, darīsim visu, lai Tev būtu interesanti iesaistīties šajā pasākumā. Arī turpmāk tiks rīkotas izsoles "Man ir kredīts" medaļu īpašniekiem, ieviestas jaunas medaļas un citi patīkami bonusi. Oktobrī visi, kas papildinās savas priekšapmaksas kartes LMT veikalā, saņems pilnīgi jaunu medaļu. Oktobra medaļas tēma - ķirbis. Turpmāk katru mēnesi tiks ieviestas jaunas "Man ir kredīts" medaļas.

Atgādināšu, ka augustā mēs uzsākām jaunu sadarbības projektu ar LMT un ZetCOM (Amigo). Visi reģistrētie spoki, kas LMT veikalā papildina kredītu savā OKartes vai Amigo priekšapmaksas kartē, saņem īpašu medaļu "Man ir kredīts" un bonusā 100 cepumus par katru papildināto latu.

Ja, papildinot kredītu, spoks nebūs ielogojies, diemžēl bonusa medaļa un cepumi ies secen. Tieši tādēļ es visus aicinu reģistrēties un papildināt savas priekšapmaksas kartes OKarte un Amigo, izmantojot spoku LMT veikalu!

Ja esi piesaistīts pie cita operātora tīkla spoki piedāvā Tev nomainīt mobilā telefona operatoru un ar savu tālruņa numuru pāriet uz LMT tīklu, kurā darbojas arī O!Karte un Amigo. Tagad to vari ātri un vienkārši vari izdārīt sadaļā "Nāc uz LMT". Anketas aizpildīšana pāriešanai uz LMT tīklu Tev aizņems dažas sekundes.

498 71 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

forši LMT reklāma :D:D 

0 0 atbildēt

Nē.

3 3 atbildēt

Cik žēl ka esmu LMT klients emotion

0 0 atbildēt

Biju cerējis paspēt uz iepriekšējajām, jā šo noteikt apēdīšu!

0 0 atbildēt

tā kā manai mammai ir LMT es par sekām neatbildu^^

p.s. man zz :p

0 0 atbildēt

LMT - Lapni lūdzam toletē

 

Bet šo jau visi zina! :D

2 2 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

kaut kā galīgi neinteresē nekas ,kas saistīts ar priekšapmaksu kartēm......

0 0 atbildēt

Hujova - es 01.10 papildināju un dabūju atkal ābolu emotion

0 0 atbildēt

Izskatas ka saja raksta ir runa par to lai cilveki registretos un tikaij papildinatu krediitu. emotion

0 0 atbildēt

Tātad, Andri, ja man zz tad dirsā ir ja ?

0 0 atbildēt

+ par attēlu :)

1 1 atbildēt

zb atkal tele 2 lietotajus apbizho :(

0 0 atbildēt

nu un ko tad lai dara tie kam ir LMT pieslegums, un parējie kam zz un kas tik tur vēl nau. tas tak ir negodiigi, es ar gribu ķirbi, kas ta man tagad jaiet atpakaļ uz amigo, nu tizli tas ir 

0 0 atbildēt

Da spoki.lv pajebat tie lietotāji viņi tik domā kā naudu vairāk sagrābt,nu ja agrāk nebija reklāmas,jo nebija tik daūdz lietotāju,tgd piesaīstija lietotājus un mēģina te visādas figņas taisīti ar reklāmā,nju es jau arī tā pat darītu :D

0 0 atbildēt

Kpc nsadarboties ar ZZ,vai ar BITI?,būtu uzreis vairāk klientu :)

0 0 atbildēt

Laikam esmu dumjš un neattapīgs... Vienmēr tā ir licies, arī klasē, kad neesmu varējis tikt līdzi. Paldies, spoki.lv, parādīji man patiesību!

0 0 atbildēt

Un atkal jau tele2 lietotāji ņaud par to ka nevar dabūt kaut kādu medaļu. :D So lame. Pēdējais laiks atrast dzīvi. ;D

0 0 atbildēt

LMT  reklama

0 0 atbildēt

tātad esmu stūlbs?

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »