local-stats-pixel fb-conv-api

Zvaigžņu diena - noslēpumainais romantiķis veiksmīGais83

124 4

Šodien, 16. augustā no 00:01 līdz 16. augusta 23:59, tev ir super iespēja mest kautrību pie malas un uzdot tieši veiksmīGais visu, ko sirds vien kāro. Nepārvērtēsim savas žurnālistu spējas un neuzdosim jautājumus, kuri ir tizli, aizskaroši un tādus, uz kuriem pat zinātniekiem nav atbilžu.

Tu solies uzdot jautājumus, viņš solās atbildēt uz tiem.

Tāpēc uzdodiet jautājumus, saņemiet atbildes un izklaidējieties. Jāatbild komentāros. Atbildēšanas laiks - 25h no raksta ievietošanas laika.

1. Nekādu perversību, rupjību, aizskarošu jautājumu.
2. Ja tiek uzdots jautājums, kurš neatbilst kādam no kritērijiem - droši izlaist.
3. Neuzdot jautājumus, uz kuriem zina atbildes.
Šis nav «ES GRIBU TEVI SODĪT RAKSTS», tāpēc bez personiskās kritikas, antipātiju izrādīšanas un visādi citādi riebīgās padarīšanas.

Zemāk intervija, lai iepazītu veiksmīGo tuvāk.

I N T E R V I J A

Hey!

Nu čau!

Tā kā lielai daļai spoku droši vien esi lielais nezināmais, stāsti - kas par krabi tu esi.

Tas laikam baigais darbs tev šitā visus intervēt, es gan neko tādu neuzņemtos.. Nu jā, jāsāk jau laikam ar to, ka man diez ko popularitāte neiet pie sirds, jo esmu kautrīgs, tāpēc pie vainas ir mana draudzene (labā ziņā) kāpēc šī intervija notiek.

Jāaa, katram savs krusts jānes. Draudzene piespieda? Pielika pistoli pie galvas vai piesolīja atlīdzināt?

Esmu vārdā Jānis, spokos esmu jau 7 gadus , varbūt pa šo laiku kāds no spokiem mani pazīst un ir iepazinis, jo esmu sarakstījies ar daudziem, bet diez vai pietiktu ar vienu rakstu, lai izstāstītu kapēc te reģistrējos... Tā īsumā - jo biju vientuļš, meklēju otru pusīti, neko neatradu, līdz kamēr tā otra pusīte spokos atrada mani un nesen nosvinējām 3 gadus kopā.

Var teikt nedaudz piespieda, bet es nepretojos..

Iepazināties Spokos? Ir palicis atmiņā kāds jocīgāks iepazīšanās mēģinājums no laika pirms tiem 7 gadiem?

Jap, iepazināmies spokos. Pirms tam pats kautko nedaudz mēģināju, bet visas meitenes spokos laikam bija aizņemtas, vai vienkārši mani negribēja 😀 līdz vienu negaidītu dienu, kāda meitene man atrakstīja vēstuli spokos, ka man esot smuka kleita (viņa domāja manu spoku profila bildi). Protams tas bildē neesmu es.

Ha-ha. Laikam jau tās nestandarta iepazīšanās frāzes ir tās labākās.

Laikam gan. Es sevi spokos nostādīju kā tādu vientuļo un mūžam nevainīgo, it kā pa pusei nopietni, bet arī nenopietni, jo daudz par sevi jokoju komentāros, par mūžīgās draudzenes meklējumiem, nevainības zaudēšanu utt. Taisīju arī raudulīgus rakstus par savu dzīvi, kurus vēlāk izdzēsu ārā. Laikam pārāk pārspīlēju .

Mēs visi esam tur bijuši...

Nu jā, bet man tas kaut kā ilgi nenāca, līdz beidzot ir, par ko esmu laimīgs, nebūtu nekad domājis, ka internetā satikšu savu perfekto meiteni.

Bet saka jau, ka viss notiek īstajā laikā. Pat ja šķiet, ka gaidi jau veselu mūžību. Pirms tam varbūt iemācījies ēst gatavot un tā. Nu - vientuļo cilvēku lietas. emotion

Tur jau tā lieta, es pats meklēju un meklēju, bet nekā, līdz viņa atrada mani.. Tādā ziņā, man nevajadzēja par to tik ļoti domāt, es par daudz uz to koncentrējos, būtu labāk darījis ko lietderīgāku.

Jā, bet tā laikam notiek. Vari būt reģistrējies 18 iepazīšanās saitos, bet īsto cilvēku satikt, ejot pēc piena trenuškās.

Tas gan. Lai gan arī tālākā spoku attīstība gāja diezgan veiksmīgi, jo pēc tam mēs vinnējām spoku pārīšu konkursā un laimējām 2 biļetes uz erotu.

emotionemotionemotionemotion Seksīgi

Jāsaka, nebijām īpaši sajūsmā tas ko tur redzējām... romantiski dejojām "Purple rain" dziesmas pavadījumā kamēr pliki vīrieši gorījās pa skatuvi.

Kāpēc? Man gan vienmēr interesanti. Šogad bija diezgan interesanti priekšnesumi.

Nez, laikam mums īpaši nepiesaistīja, priekšnesumi jau labi, bet tās dejotājas nebija īpaši skaistas. Un visapkārt staigāja tādi dīvaina paskata izvirtuļi. emotion

Atpakaļ par lietām - Vai tu māki gatavot ēst?

Nedaudz jau māku, pamatlietas, vārīti kartupeļi, vai cepta gaļa... pašam patīk skatīties tos neskaitāmi daudzos pavārraidījumus, bet nav drosmes kaut ko no tā visa pagatavot.

''Ja ledusskapī nekā nav, izņemam no tā laša fileju..''

Nu ja, tas ko tur rāda, bieži vien nav dabūjams ledusskapī. Nesen gan uzgrilēju vistiņu īpašā marinādē kādu rādija pa TV.

Ouuuuu. Stāsti...

Sakārdini.

Ņemam vistas fileju, sagriežam gabaliņos kā šašliku, pieberam mīļākās garšvielas, kariju, man patīk ass, tāpēc visādus čili maisījumus, aplejam visu ar majonēzi, vai kefīru, iemasējam to visu un atstājam zem vāka ledusskapī uz pāris h, un wolā, cepam uz grila.

Ņammmmmm. Esi domājis par fotorecepšu likšanu Spokos?

Esmu jā, vispār laba doma.. Iepriekš neesmu licis laikam slinkuma dēļ, visu jāfočē, bildes jāpārliek uz pc, jāsaraksta utt. Gribas ātrāk visu sataisīt un ēst.

Sabildē, paēd un uztaisi, kad ir laiks. Lai jau spoki pasiekalojas. emotion

Tu tici liktenim un nejaušībām?

Var teikt, ka ticu jā, viss ko daram ir ar kādu nozīmi un jēgu, tas ko izdari šodien, rīt var pārvērsties par kautko labu un patīkamu, galvenais ir būt pacietīgam un domāt pozitīvi.

Un kāda vispār ir dzīves jēga? Katram sava vai visiem viena?

Noteikti, ka katram sava kas laika gaitā var mainīties, jo kļūstam vecāki, nobriedušāki, laika gaitā vērtības mainās. Mana dzīves jēga noteikti ir mana otra pusīte un ģimene kas atbalsta grūtos brīžos.

Tēja, kafija vai sula? Lai ir kāds vienkāršāks jautājums arī. emotion

Visi trīs, bet kafija varbūt mazāk. Tēja nomierina, sula, lai veldzētu slāpes, kafija, lai nedaudz uzmundrinātu.

Kādu padomu tu dotu tiem, kuri tagad lasa šo interviju un domā: ''Bāc, tam čalim reāli noveicās ar meiteni. Man gan kā parasti neveicas.'' ?

Noteikti teiktu: "Galvenais nepārdzīvo, ja būs lemts, viss notiks pats no sevis, galvenais par to nedomā, ej uz priekšu un attīsties", ja kāds man būtu devis šādu padomu pirms gadiem 10, tad es sev būtu ietaupījis daudz galvassāpju.

Un būtu paklausījis? Katram jau pašam gribas uzkāpt uz grābekļa emotion

Mjā, vēl jau būtu tam padomam jāklausa, bet sākumā mēs visi esam jauni un dulli, bet no kļūdām jāmācās.

Yes! Piekrītu.

Labi, dārgais. Es tevi jau ilgi moku, jālaiž brīvībā.

Ir kādi pēdējie vārdi?

Labi, es tad ar došos. Spokiem, noteikti mīliet un baudiet dzīvi, tā jums ir vienīgā, arī no vislielākajiem sūdiem ir izeja.

Nu super! Paldies par interviju. emotion

124 4 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000