local-stats-pixel fb-conv-api

Kas puišiem patīk un nepatīk meitenēs? (Spoku atbildes)41

257 4

Esmu veikusi nelielu interviju ar spocēniem. Šoreiz tikai ar puišiem, atvainojos meitenēm, kurām nejauši tika nosūtīta vēstule, tas nebija speciāli.emotion. Tad nu tā - es viņiem uzdevu 4 jautājumus. Kādas īpašības viņiem vislabāk patīk un nepatīk meitenēs, kā arī kas izskatā pievērš vieslielāko patiku un uzmanību, uzreiz piesaista, bet tas rada nicinājumu. Dažas atbildes bija paredzamas pēc stereotipiem, bet citas mani patīkami pārsteidza. Es tās sarindoju pa vietām. Man bija nedaudz jāpaskaita , jo puiši bija pacentušies ar īpašību rakstīšanu. Sāksim ar īpašībām, kuras puišiem meitenēs patika vislabāk:

257 4 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Jauki jau skan, bet bieži vien tās nosauktās īpašības līdz galam nenovērtē. Un čaklu meiteni tomēr ir pelnījis čakls puisis.

50 0 atbildēt

Ar sportiskumu arī nevajag pārāk aizrauties, nevajag izveidot muskuļainu augumu. Pretīgi izskatās.

Tetovējumi un pīrsingi, kas par daudz tas par skādi. Protams var tur būt kāds jauks viens tetovējums vai kāds pīrsings, bet nevajag pārspīlēt.

Acis protams ir svarīgas, kur tad bez smukām actiņām emotion  

Bet tā viss true.

36 0 atbildēt

Man riebjas ja čaļi paši smēķē un dzer, bet grib aizliegt to darīt meitenei..  Ja tu pats to dari, tad kpc tava meitene nedrīkstētu?

25 0 atbildēt

Nu tas uzpumpetaas lupas man nosit jebkuru velmi. emotion 

21 0 atbildēt

Nekas pārsteidzošs..Mani visvairāk interesē,tas cik daudz puišiem nosūtīji tās vēstules, tā teikt cik liela bija aptaujājamo kopa? (profesionāla interese).

20 0 atbildēt

Raksts sanācis tiešām labs!  emotion 

9 0 atbildēt
Es laikam esmu dažas no sliktākajiem un no labajiem
9 0 atbildēt

sirsnība? smaidīgums, rūpība godīgums? izskatās, ka tiek atviržāts te viss no interesantā. tik reti tagad redzēt baltu meiteni, visas apcepušās vai nu bodē vai arī gulšņājot zālē

8 0 atbildēt

Par to, ka izskatam nav nozīmes tas ir bullšits. Izskats vienmēr ir svarīgs gan meitenēm, gan puišiem, protams, citam vairāk, citam mazāk, bet tas ir svarīgs jebkurā gadījumā. Pēc izskata jau veidojas pirmais iespaids, iepazīstot saproti vai cilvēks ir labs vai galīgs maita. emotion Bet rakstā ir liela daļa patiesības...

8 0 atbildēt

Tad jau visām meitenēm jābūt super perfektajām! Garlaicīgi!

8 0 atbildēt

Un paldies tev, ka intervēji (mani ieskaitot) emotion

7 0 atbildēt

2. Hei, meitenes! Dzirdējāt??? Smaids, nevis pīlesgīmis!  emotion 

7 0 atbildēt

Tas ka abidojas par reali kkadu fignju, vai maina garastavokli pa 460 bez ta viss ir ciesams  emotion 

6 1 atbildēt

Man patīk raksts!

Varbūt varēja būt nedaudz vairāk teksta, bet - vienalga patīk. Tā turpimi!

Plusiks no manis

4 0 atbildēt

Tā vien liekas, ka manu vēstuli neesi izlasījusi  emotion 

3 0 atbildēt

Kas vainas nereāli seksīgai, drātulīgai blondīnei ar čaklām rociņām? Nekādas. Blondīni studijā! emotion

2 0 atbildēt
Pēc tabulām tas vēl nav liekais svars.
2 0 atbildēt

Man rodas jautājums, kāpēc ir vislaik izliktas pamācība kādai būt meitenei, bet kāpēc ir tik maz pamācību priekš puišiem. Ja tiekties uz ideālu, tad ir jātiecas abiem, nevis vienam.

2 0 atbildēt
Man piemēram patīk meitenēm liet ūdeni virsū. Un viņām patīk. Par tauciņiem kurš gan grib resnu,slinku pakaļu u_u!? Par smēķēšanu nu ja meitene regulē smēķēšanu un kopjās nav traki.Bet ja pīpē pa paciņām visu naudu velta cigām un dzelteni zobi un u.t.t. Bet ir forši ka meitenes nu sievietes ir tādas ka neļauj uz savu vīrieti nu puisis šķielēt nu ja lasi saproti ko domāju.
2 1 atbildēt

Daudzas lietas ir gaumes jautājums. Man, piemēram, patīk greizsirdība, jo tad es zinu ka viņai nav vienalga. Tetovējumi un pīrsingi arī patīk. Jo krāšņāks ķermenis un apģērbs, jo labāk. Vienīgais nepatīk, ja ir pārāk lieli tuneļi ausīs vai vispār kādā citā ķermeņa daļā. Ir tomēr tā robeža, kad sāk izskatīties pēc defekta, nevis efekta. Rakstura ziņā visvairāk man kaitina nopietnība, augstprātība, piekasīšanās un vēlme kontrolēt. Tās visas ir vīrišķīgas īpašības un diviem nopietniem problēmu risinātājiem vietas mājās nav. Uzskatu, ka sieviete vīrietim ir nepieciešama, lai beidzot pasmaidītu un atpūstos no sava racioanālā prāta.

3 2 atbildēt