local-stats-pixel fb-conv-api

sāksim kk darīt17

58 6

(Profils jauns jo vēlos palikt anonīms) Mans stāsts ir vienkārš, esmu cilvēks ar gribas spēku un varu jebkam un jebkuram pateikt nē, bet ja tev ir katru dienu ar to jāsaskarās un ja tas nav izbēgams, tad tas paliek grūti. spaisu pirmo reizi pameiģināju ~1.5 gadu atpakaļ, tad tā nebija problēma un pirmais trips bija kautkas tads ko nekad neaizmirsīšu! Atzīšu tas bija kā lidot pa mākoņiem un peldēties pienā, bet tadu spaisu noteikti vairs nekur nevar atrast! Tas tā turpinajās esmu jau no maza bērna kājas sportojis un bija lieli panākumi, lidz brīdim.... ļegaļņiks likās ineresantāks nekā vis pārējais. Pīpējām principā dienu dienā un pat skolas laika! sev nekāds izmaiņas neesmu pamanijis, bet pārējiem... viens no mājam bēg prom visu laiku lai tik ietusētu mūsu bariņā un uzpīpētu, otram rokas trīc kā 80 gadīgai omei uz nāves gultas! Laika gaitā kā mainijās receptes mainijās gļuki, itkā nekas traks nav noticis, bet tā sērga ir pārāk liela un ņem aizvien vairāk manus paziņas! Peļņa ko iegūst būdiņas pēc manām domām ir pārāk liela par mūsu veselībām. Tātad ko es gribu teikt, es labprāt ņemtos un ar spēku šo biznesu jauktu nost, bet viens es to neizdarīšu! Pārdevējus vajag naturāli atspārdīt lai nākamajam pārdevējam būtu bail tirgot spaisu. Tādējādi nebus tirgotāju, jo būs elementāri bail, nevajag ne arkrāsu apliet vajag tikai paris ribas salauzt un būs jau labi! Cerams ka jūs nepadomāsiet ka šis ir kārtējais ukurīša murgs, ja valdība netiek galā tad tautai jārīkojās, tomērt te ir demokrātija un ja LATVIEšU tauta negrib redzēt šo te sūdu sava valstī tad katram rajonam ir pašam no tā jāatīrās! Purvciems, esmu tur, kuri ir gatavi sākt rakstam komentārus! pieņemšu kritiku par manām pārdomām!ja jūs gribat lai jūsu bērni, draugi, paziņas u.t.t. turpina bendēt savu veselību un dzivi ar šo, jo tas vienkārši nav izbēgams, tad sēžam un gaidam tālāk ko darīs valdība! Paldies par uzmaību

58 6 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

man vienīgajam pilnīgi pajāt? lai jau pīpē, bojā sev dzīvi un sprāgst kā nevērtīgi knišļi, kas viņi arī ir ^.^

6 3 atbildēt

Ja cilvēks pats negrib pīpēt to sūdu, tad viņš arī nepīpēs, tapēc es uzskatu, ka tas ir atkarīgs tikai un vienīgi no cilvēka. :)

3 0 atbildēt

Sāksim.

0 0 atbildēt
ko tur tagad muldi. tu nevis ar budinjam sac, bet ar saviem pazinjam. balstoties uz tavu logiku, mums visiem sen jau butu jabut nodzerushiem lopiem un javartas gravjos, alkohols tachu ari ir visur, no ta nevar izvairities. ja tu kadam tiesham salauzisi ribas, tad dabusi pasedet restotaja buri. padoma ko dari, pirms skraidi, ka satrakojies kuilis, un sit visus.
1 1 atbildēt

rokas derētu izlauzt.. lai nevareetu uz kaadu laiku neko paardot.. ja turpinaatu paardot tad var ķerties klāt ribām,sejai, kaajam u.t.t.

0 0 atbildēt
10 gadigie? tiem vispar vel jasez majas un jasuka ikshkis, nevis jadoma par apreibinashanos. ja labi dzer, tad velamo efektu no alkohola var dabut ljoti atri :D un galvenais tadu pec iespejas sudigaku janjem.
0 0 atbildēt
Kāpēc mēģināt? Nekad nevienu labu atziņu neesmu saņēmis
0 0 atbildēt