local-stats-pixel fb-conv-api

YGOPRO Dawn of a New Era apskats9

52 3

Droši nevaru apgalvot, taču, manuprāt, diezgan liela daļa spoku lietotāju savā bērnībā sekoja līdzi dažādu multfilmu, piemēram, pokemonu, digimonu u.c. galvenajiem varoņiem un to notikumiem.

Iespējams, ka kāds aizrautīgi vēroja arī Yu-Gi-Oh! multfilmas neprātīgos dueļus un pats vēlējās kādu no tiem izspēlēt. Protams, agrāk dažādu akciju veidā, piemēram, čipsos bija iespējams atrast tazo jeb tautā sauktas kā fiškas, uz kurām bija attēlotas populārākās Yu-Gi-Oh! kārtis (briesmoņi). Tāpat, bija iespējams iegādāties arī pašas Yu-Gi-Oh! kārtis, bet lai kā arī būtu - Latvijā šī kāršu spēle neieguva tik lielu popularitāti kā ASV vai citās lielvalstīs, kur pat tagad notiek dažādi dueļu čempionāti, pasākumi utml.

Pēc garā ievada šī raksta turpinājumu veltīšu pašam tematam, tas ir, YGOPRO Dawn of a New Era lietotnes/spēles apskatam. Nenoliegšu, ka eksistē arī pietiekami daudzas līdzīgas šāda veida lietotnes vai mājas lapas, kurās iespējams spēlēt Yu-Gi-Oh! kāršu spēli (viena no tādām - Dueling Network), taču YGOPRO Dawn Of a New Era izceļas ar to, ka tajā lielākā daļa kāršu efektu un spēles procesa notiek automātiski, tādēļ kopumā spēle ir daudz baudāmāka, nerodas lieli pārpratumi spēlētāju starpā, iesācējiem ir daudz vienkāršāk apgūt spēles noteikumus utt.

Neesmu pārliecināts, ka tā ir oriģinālā spēles mājas lapa, tomēr spēli bezmaksas un legāli iespējams iegūt šajā interneta vietnē: http://ygopro.org/. Vēl piebildīšu, ka, pēc maniem novērojumiem, šī spēle veidota uz YGOPRO lietotnes pamata.

52 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Parasti Yugioh spēlēju caur GameRanger. Pats labākais ka katrs duelis ir kas jauns, jo nekad nezināsi kādas kārtis izkritīs un kādu stratēģiju nāksies pielietot un ko tev iesmērēs pretinieks. Ja labi saproti katras kārtis īpašību un izproti pašu spēli, tā ir labākā kāršu spēle ever.  emotion

1 0 atbildēt

Nav kritika, bet es nekad nesapratīšu toscilvēkus kas kaut ko tādu spēlē.emotion

1 1 atbildēt

Beidz spamot. ;)

0 0 atbildēt