local-stats-pixel fb-conv-api

Wndows Genuine Software dzēšana22

57 0

Sveiki spoki, rakstu šo rakstu, jo varbūt kādam noderēs padoms. Iespējams ka daudzi no jums nezina kas šī ir (Wndows Genuine Software) par programmu un ko tā dara, bet noteikti tiem kuri ar to ir saskārušies, tā ir radījusi neērtības vai problēmas ( kā piemēram, ziņojumi, darba virsmas fona zudums utt) . Ar šo viegli var "inficēties" atjauninot windows, un arī citos veidos.

Pats ar šo programmu biju saskāries, un nolēmu uzrakstīt rakstu par to, kā šo programmu izdzēst. Ja gribat uzzināt smalkāk par šo softu, varat pameklēt spokos vai internetā ;)

(Pašam šīs programmas nav, tāpēc būs tikai virspusēji piemēri utt)

Tad nu varam sākt:

1) Ieejma My Computer, tālāk dizkā C:, mapē Windows un tad System32 ( C:/ Windows/System32 ) (neaizveram)

2) Atveram Task Manager ( taustiņu kombinācija Ctrl+Alt+Delete (priekš windows xp skatamies attēlā) ) Bet atstājam to darboties fonā.

3) Atrodam mapē System32 failu WgaTray.exe. Uzspiežam uz tā labo peles taustiņu un spiežam delete, bet nedzēšam to, paliekam pie apstiprinājuma loga.

4) Atrodam Taska Manager Wgatray.exe, uzspiežam uz tā, (noveitojam laukus (pieprasījums uz delete un task Manager kā redzams fotoattēlā) (atceraties, piemēri ir bez īstajiem nosaukumiem), Tālāk kad esat uzsieduši uz Wgatray.exe, spiežam End process, un pēc iespējas ātrāk apstipriniet dzēšanu, (ja iespējams vienlaicīgi). Ja WgaTray.exe ir izdzēsies, tad solis izpildīts veiksmīgi.

5) Nākamais solis: Uzpiežam Start, tālāk Run, un ierakstam regedit (fotoattēls).

6) Atveras logs (Fotoattēls) kurā arodam šādu mapi,

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/WindowsNT/CurrentVersion/Winlogon/Notify un dzēšam tajā mapi WgaLogon (visu).

7) Gatavs, varam pārstartēt datoru.

8) Lai šis softs vairāk neatjaunotos, varam Controles panelī (cotrol panel) Automātiskajos atjauninājumos (automatic ubdates) izslēgt automātiskos atjauninājumus. ja nepieciešams tad izvēlaties trešo punktu ( ziņot, bet nelejuplādēt un neinstalēt tos automātiski), un tad īsti vairāk nezinu ko darīt, jo neizmantoju to, bet kad restartēsiet datoru, jums tiks parādīti pieejamie atjauninājumi, un ja to starpā būs mūsu Windows Genius, to varam atslēgt.

Ceru ka visu sapratāt un ja ir jautājumi, jautājie! Iespējasm šis rakstskādam noderēs ;)

57 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Paldies, tieši vajadzēja emotion

1 0 atbildēt

man ar nesen uzradās.

Atradu 6 variantus kā dabūt nost, uzmini, kurš notstrādāja? :D

jā, 6. un vienkāršākais, šis bija 3.

0 0 atbildēt
I avatarsI

Kur Tu biji 2 gadus atpakaļ kad man bija nelicenzētais Windows7 . Man kā loham vajadzēja ziņkārības pēc uzspiest uz pogas atjaunināt..

0 0 atbildēt

Šitas jau pie FAV jaliek :D 

0 0 atbildēt

Windows 7 šis der? 6. punkta mapi nevaru atrast pēc apraksta.

0 0 atbildēt

Šī ir slikta metode, lai tiktu vaļā no šīs problēmas, jo:

1. Windows joprojām skaitās nelegāls, tikai par to nenāk paziņojumi

2. Tu vienalga esi noziņojis, vienkārši netiek atkārtoti ielādēti brīdinājuma faili

3. Tu paliec bez atjauninājumiem, kas nozīmē drošības caurumus un potenciālas problēmas nākotnē, kā arī nekādi jaunākie draiveri netiks lejupielādēti automātiski.

Labākais variants ir izmantot Windows Loader. Laz ja nemaldos bija torentos pieejams versija 2.0 un augstāka. Tā izdara visu jūsu vietā + jums būs aktivizēts Windows + nāks visi atjauninājumi.

0 0 atbildēt

Windows 7 - novelc aktivizātoru, palaid, restartē datoru un darīts.

Brīnos, ka kāds vēl lieto xp.

0 0 atbildēt