local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku Telefoni 548

210 2

Sveiki spoki, šodien esmu klāt ar jau 5. vai 4. rakstu no rakstu sērijas Spoku Telefoni.

Kā jau varbūt daži cītīgākie lasītāji ir ievērojuši, tad nav vēl izveidota 3. daļa. Diez zin kapēc? Lieta tāda, ka teicu : 3. Daļā būs TIKAI āboli, bet pašlaik esmu saņēmis TIKAI 3 vēstulītes ar kāda Spoka ābola plusiem un mīnusiem. Tāda sajūta, ka neviens ābola lietotājs nevēlās kļūt redzams. emotion

Vairs nepieņemu nekādas vēstules!

Visi pārējie, kas jau ir iesūtījuši vēstuli būs redzami šajā rakstā! Tiem, kas ir atsūtījuši man vēstuli un nav iekļuvuši nevienā rakstā izsaku pateicību, bet diemžēl kādu iemeslu dēļ Tavs telefona apraksts nav licies pietiekoši saistošs.


Tomēr, viss vēl nav beidzies! Būs arī 6. daļa kurā... Labi, lai tas paliek kā pārsteigums!
emotion

1. Daļa.
2. Daļa.
3. Daļa [Apple].
4. Daļa.

210 2 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

manam pacanam ir samsungs tas chat....roza krasa :D zbisijs telefons ;)

1 1 atbildēt

liekat manu 3310 nošku emotion

1 1 atbildēt

he man bija LG GT540 bet tikai rozaa. saplisa displejs tam tgd man ir nokia 303 asha. loti patik lai gan lg bija mana muza labakais telefons.

1 1 atbildēt

nu par e6 man butu nedaudz savadakas domas, pielauju ka telef tika pirkts 2011 wasaraa un belle iznaca neilgi pec tam, taka problemas ar annu tika nowerstas.

teiktais par inetu, neatceros kas bija annaa, bet belee visu war izslegt, taka netu neediis. un nevienu reizi naw nokaaries taa ka butu jarauj araa bateriju.   austinju shtekeris, problema naw austinjaas ,bet gan telefonaa. shaubos ka sennheiser austinjas buutu sliktas, plus uz visa cita stradaa ideali. izturibas zinjaa ari nekas labs, wnk izslideeja no rokaam un laikam uz stuura piezemeejaas, plaisa touch skrenaa. darbibai netraucee, ja neskaita to ka nestradaa gaismas sensors, un neredzi kas zvana.(tas bija neilgu laiku pec kritiena) pec nedeljas atkal saka stradaat.  wlan uztverejam naw ne wainas, kur citiem neuzrada, tur es brivi varu pieslegties.  nu tas butu par manu e6 :D (black) ja godiigi taa austinju probleema mani jau no pirmaas dienas nenormaali kaitina, skanjas kvalitaate salidzinoshi laba bet kustoties austinjaam zuud kontakts, tas nozimee ka stradaat un klausiities kko naw iespeejams :@ 

0 2 atbildēt

Es arī varu savu trubu aprakstīt?

0 2 atbildēt

Manam draugam bija Nokia 5230 , viņš viņu iemeta podā un vairs negāja . Viņam telefōns bija tikai 4 mēnešus.emotion

0 3 atbildēt

man vienam čomam ir Sony Ericsson ARC.  viņš saka, ka galīga huiņa.

0 3 atbildēt

Apgazenis ka tik tu WLAN nejauc ar WiFi

1 8 atbildēt

kur feilu raksts? O.o emotion

0 9 atbildēt