local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv jaunumi mobilajā telefonā20

288 0

Jau diezgan sen liela daļa Spoki.lv lietotāju izteica vēlmi pēc spoku mobilās lietotnes, kā arī nedaudz kritizēja pašreizējās mobilās tīmekļa versijas funkcionalitāti un piedāvātās iespējas, tādēļ šajā rakstā sniegšu ieskatu savā nesen veidotajā un vēl nepabeigtajā Spoki.lv jaunumu skriptā, kas paredzēts tieši viedtālruņu (Android) lietotājiem.

Pirms ķeros pie skripta, lietotnes sīkāka apraksta, piebildīšu, ka pašlaik šis projekts atrodas tikai prototipa jeb uzmetuma stadijā, tas ir, lai gan dažas skripta pamatfunkcijas darbojas ļoti labi, pat izcili, taču daudzas plānotās iespējas vēl nemaz nav izveidotas.

Tādēļ ar šī raksta palīdzību centīšos uzzināt citu Spoki.lv portāla lietotāju interesi un komentārus par manu ieceri, kā arī skaidri zināšu - vai nu turpināt šo projektu vai arī atstāt tikai idejiskā līmenī. Ja tieši Tevi šī ideja šķiet interesanta un noderīga, tad novērtē šo rakstu, kā arī izsaki komentārus, jautājumus un iespējamo uzlabojumu, ideju ieteikumus.

288 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Viss ir čotka, taču "spokiem.lv" ir pavisam cits portāls! :)

8 0 atbildēt

Ir patiešām grūti spriest par šo projektu jau tagad, jo kā var redzēt tas ir ļoti agrā stadijā. Taču domāju, ka darbu pie tā izveidošanas noteikti vajag turpināt un pēc kāda laika atgriezties ar pāris jauniem screeniem :)

2 0 atbildēt
Pašlaik šajā versijā nevaru caur mobīlo ierīci skatīties video, tas vienkārši tur nav. Lūgums salabot šo kļūdu, vai savā versijā ievieto visas pilnības, tad būšu ar prieku lietot.
1 0 atbildēt

Man ļoti patīk tava idejaemotionemotion

1 0 atbildēt

cienījamais autor, ko tava programmele darīs, ja mēs webā šo to izmainīsim? :D

0 0 atbildēt

Derētu pielikt fīču kur var lasīt rakstus un pievienot rakstus!

1 1 atbildēt

Izveido iOS versiju!

0 0 atbildēt