local-stats-pixel fb-conv-api

NBA 2K122

22 1

Nosaukums: NBA 2K12

Žanrs: Sports

Platforma: PC, Xbox360, PS2, PS3, PSP, Wii, iOS

Izdošanas datums: 2011. gada 5. oktobris

Izstrādātājs: 2K Sports

Izdevējs: Visual Concepts/Kush Games

Minimālās prasības:

1. OS: Windows XP/Vista/7

2. Procesors: Pentium 4 2.4 GHz

3. RAM: 512MB (1GB priekš Vista)

4. Videokarte: 128MB GeForce 6600/ DirectX 9.0

5. Brīvā vieta uz cietā diska: 10.5GB

Par spēli. Šī jau ir 13. izdomāt spēle Nba2k sērijā. Viegli saskatāms, ka šis arī ir turpinājums tieši Nba2k11 spēlei. Viena no spēles iespējām ir spēlēt ''Greatest mode''. Kā jau vārds liecina - tie ir labākie spēlētāji jebkad NBA vēsturē. Var gan līdzināt spēkiem ar šā brīža komandām, var arī pārspēlēt vienus no spilgtākajiem NBA momentiem.

Karjeras spēles veids:
Šī spēles iespēja atgriežās no Nba 2k10/2k11 versijām.
Pirms drafta spēles un vasaras nometne tiek aizstātas ar jauno spēlētāju spēli(Rookie showcase). Pēc kuras seko trīs treneru intervija ar tavu spēlētāju. Labas atbildes var palielināt tavu iespēju tikt draftētam ar šo komandu. Karjeras laikā jauna lieta ir, ka spēlētājs tiks ar sponsoriem likts uz plakātiem un citādi padarīts populārāks sabiedrībai.
Pats spēles mērķis nemainās: Neviens jaunajam spēlētājam neko nedos par velti, pašam viss ir jāgūst. Sākot ar spēles laikiem kas iet ap 2-5min un beidzot jau ar gredzenu uz pirksta. Pēc katras spēles no tevis sniegtā priekšnesuma tiks doti prasmes punkti(Skill points) ar kuriem varēsi iegādāties prasmes uzlabojumus - Veiklāka aizsardzība/uzbrukums, vai arī psihiskās iemaņas kas palīdzēs labāk nospēlēt kritiskā spēles momentā. Atšķirībā no iepriekšējās spēles versijas, šajā pat tu dabon naudu par nospēlēto laiku komandā. Kas būtu to domājis, ka ka'ds arī ko tādu ieviesīs. Par šo naudu var nopirkt gan citu spēlētāju slavenos metienu paņēmienus vai vienkārši skaistākus dribļa soļus.

Mans skatījums
Man pašam vienmēr ir bijis cieņā šāda sižeta spēles. Pats spēlēju vien karjeras veidu, jo tas varētu takā vairāk likt pacensties izsisties, un iespējams, jo neesmu pieradis pie kameras kas apkopo visu ekrānu.

Mans vērtējums: 9/10

IGN vērtējums: 9.5/10

Gamespot vērtējums: 8.5/10



22 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://exs.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

čali un kur ir manas autortiesības? :D

1 0 atbildēt

es sito speeleeeju uz xbox un nezinaaju ka tur var noprikt metienus un riblusemotion

1 1 atbildēt