local-stats-pixel fb-conv-api

Manas bērnības Sega Mega Drive 2 spēlītes un interesantas atmiņas.60

571 1

Manas bērnības Sega Mega Drive 2 spēlītes. Arī atmiņā ir palicis viens ļoti smieklīgs atgadijums ar Sega Mega Drive 2 - kad viens no maniem draugiem, vecākiem uz dzimšanas dienu lūdza, lai viņam uzdāvina Segu - un vecāki viņam arī uzdavīnaja segu - tikai ne Sega konsoli, bet īstu segu. Tāpat saistība ar šo konsoli man atmiņā ir palicis arī šausmu stāsta cienīgs notikums u.c. atmiņas.

« 1  2  3 »
571 1 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

OO jaa sitaas es tagat pc speleeju, kad internets pazuud un kad skumji briizi xD

7 0 atbildēt

Vecīt...ak dievs. Es vēl visu neizlasīju, gribu pateikt, paldies tev. Kas par atmiņām man tagad galvā...

Pēc raksta izlasīšanas uzspēlēšu Sonic. Cieņa un gods!

4 0 atbildēt

atceros,man Tiny Toon bija speciāla burtnīciņa,kur biju sarakstījusi visus kodiņus līmeņiem/istabām emotion

3 0 atbildēt

čerepahas man vēl ir,esmu kādas 20 reizes izgājis.

2 0 atbildēt

Kur ta Road Rash? Tā kur ar mocīšiem jābrauc un ir iespēja konkurentus rubīt ārā ar ķēdes vai beizbola nojas palīdzību? 

No šīm gandrīz visas ir spēlētas. :D

2 0 atbildēt

Ehhh.Jaunība,jaunība... emotion

Bija laiks kad arī es naktis negulēju  žilitonu,un Segu  spēlējot...emotion

1 0 atbildēt

Paldies par atmiņām! :) Liek nožēlot to, ka visas savas spēles izmetu ārā! :/

1 0 atbildēt

Labie laiki, kad draugi sanāca kopā uzrambāt spēlītes  emotion 

1 0 atbildēt

Tiny Toon: Buster' s Hidden Treasure. Baigi labā spēle bija, tik pēdējo bosu tā arī neuzveicu emotion

1 0 atbildēt

Man tāda pati figņa, savā tv varēju redzēt, ko kaimiņi augšā spēlē :D

1 0 atbildēt
Uzjundīja atmiņas emotion atceros kā ar brāli naktī pa kluso lavījāmies lejā uz viesistabu, lai vēl nedaudz uzspēlētu, gad visi jau bija aizgājuši gulēt emotion
1 0 atbildēt

Ir man nācies spēlēt šo brīnumu kurš bija pieslēgts pie melnbalta padomju laiku Teļuka  emotion 

1 0 atbildēt

Atceros kā ar sencīti TG2 uzrāvām. Tajā laikā baigais hīts likās.

1 0 atbildēt

Tad nu izlasīju un uzslavas.

Man, pati labākā spēle uz konsoles bija Shadowrun, ak dievs, es viņu spēlēju visu laiku. Tāds cyberpunk action rpg. Viņam nebija kodu sistēmas, lai saglabātu, bet gan ar bateriju, bet nezinu kāpēc, man trāpījās kasete, kur nevar ievietot bateriju. Šī spēle bija diezgan ilgstoša, vienā dienā nevar iziet. Tad atceros, ka tikko kā man istabā nopirka televizoru, tad es spēlēju shadowrun visu dienu, pa nakti neslēdzu konsoli ārā un nākamā dienā turpināju, un tā kamēr izgāju. Bija bail, ka sadegs konsole, jo viss bija super karsts. Un protams, ka gadījās momenti, kad netīšām, barošanas avots izkustējās un restartējās visa spēle, ko izspēlēju (man bija tāds sačakarēts barošanas bloks). Vēl līdz šai dienai uzskatu, ka tā spēle ir top labākajās spēlēs, ko esmu spēlējis. Iesaku!

Bija tāda spēle Urban Strike (arī Desert Strike un Jungle Strike), kur bija jālido ar helikopteri un jāpilda misijas, bija gan jālido, gan arī uz sauszemes ar tankiem, arī ar pašu cilvēciņu jāiet misijās. Likās ļoti advancēta spēle tajos laikos. Atceros, kad tikko dabūju to spēli, man pultij kreisā poga beidza reaģēt un tad mocījos spēlēt - lidot varēju, bet kad tiku misijās, kur ar pašu cilvēku jāiet šaut, tad to nevarēju vairs iziet. Pultis segai visu laiku man plīsa, ļoti bieži, nezinu vai man vienīgajam tikai tā bija.

Zero tolerance - shooteris uz sega ar 3d grafiku. Par citplanētiešiem. Ļoti gara spēle, laikam 50 līmeņi bija, biedējoša likās spēle toreiz. Daudz laika tur pavadīju.

Bloodshot - atkal shooteris, grafika labāka nekā zero tolerance un DAUDZ baisāka spēle. Pirmajās dienās ļoti baidījos spēlēt, jo tur tāda baisa un klaustrofobiska atmosfēra, mūzika biedējoša. 

Megalomania - man ļoti patika spēle DUNE, tad gribēju atrast vēl kādu līdzīgu. Šī bija stratēģijas spēle. Ļoooooooti iepatikās, likās labāka par DUNE, jo šeit ir tāda fiška, ka tu spēli sāc ar laikiem, kad mājas ceļ no akmeņiem, kareivji met akmeņus utt., un attīstoties spēles gaitā, tu jau tiec pie citplanētiešu veida mājām, pie raķetēm, citplanētiešu kuģiem savā arsenālā, atomieročiem. Šis faktors man likās ļoti aizraujošs un tāpēc nevarēju viņu beigt spēlēt.

Phantasy star 4 - ak dievs, šis ir viens no labākajiem rpg. Izcila spēle, nav ko vairs piebilst. Iesaku obligāti. Uz telefona uzspēlēt kaut vai.

Syndicate - šī spēle bija izcila. Stratēģijas arī un action, cyberpunk. Nevaru tā īsti pastāstīt, bet ļoti ilga spēle ar daudziem līmeņiem. SPēles mērķis iekarot pasauli. Tu iekaro reģionus pildot tajos konkrētas misijas, cīnies pret aģentiem, kuri beigās liekas nereāli, jo viņiem ir labākie apgreidi un ieroči. Kad iekaro teritoriju, tu vari izvēlēties kādu procentu tev maksās nodokļus, jo lielāks, jo cilvēki ātrāk paliks neapmierināti un tad būs jāiet tas līmenis par jaunu. Ar iegūto naudu tu investē attīstībai ieročos un apgreidos, piemēram, kājās, kas ļauj ātrāk staigāt, smadzenēs, rokās, kas ļauj nesāt heavy weapons utt. Grūta spēle.

Jurassic park 3 (laikam 3) - pirmās divas daļas bija 2d platformeri, bet šis jau ar skatu no augšas, dazas misijas 3d perspektīvā, kad dzenās pakaļ dinozaurs, kad jābrauc ar motociklu cauri mežam u.c. Liela spēles pasaule, daudz ko darīt, daudz dinozauru veidi.

Labi, man jāiet gulēt, pēc 4h ir skola, bet ir vēl DAUDZ ko rakstīt, SEGA bija mana dzīve.

1 0 atbildēt
Atceros, ka visu dienu un nakti sedeju pie sita un dragaju spelites. Vel ar spelitem mainijos. emotion
1 0 atbildēt

Vēl nesen spēlēju Seg'u un nevarēju saprast kā es bērnībā varēju tik spēcīgi pogas spiest, jo tagad man sāpēja pirksti no tām pogām  emotion 

1 0 atbildēt

5. Top gear man viss mīļākā spēle bija, būs un ir!

1 0 atbildēt

Mortal combat!!! Stundām tika kapāts... Ak bērnība

0 0 atbildēt
Njā sega bij kautkas tajā kaikā
0 0 atbildēt

Man bija lidzigs man bija pocketon ar speleju dienam naktim bez apstajas :D

0 0 atbildēt