local-stats-pixel fb-conv-api

Kā virtuālo mašīnu padarīt nedaudz reālāku (Guest Additions...)4

78 1

Ja esat no tiem cilvēkiem, kuri aktīvi izmanto virtuālo mašīnu (konkrētāk, Oracle VirtualBox), lai izmēģinātu visdažādākās OS, vai arī vienkārši izmanto VirtualBox, jo ir dažas lietas, ko dzīve piespiež darīt citā operētājsistēmā, tad iespējams šajā rakstā varat atrast kaut ko sev noderīgu.

Par ko tieši būs šis raksts? Par to kā Oracle VirtualBox iestatīt "Guest Additions... " papildinājumu, tādējādi ļaujot virtuālajai mašīnai izmantot dažas noderīgas papildu funkcijas, piemēram, darbināt virtuālo mašīnu īstā pilnekrāna režīmā, kā arī kopīgot mapes un dažādas datnes starp virtuālo un reālo mašīnu, bez liekām papildu darbībām (kopēšanas zibatmiņās, augšupielādēšanas utml.).

78 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

pfff... VMware Player sen to spēj. Viņš pat automātiski maina izšķirtspēju, kā tu maini virtuālās mašīnas ekrāna lielumu.

3 2 atbildēt

Vienīgā problēma - tas strādā tikai ar NT Wind0ziem. Varbūt pat tikai ar 2000, NT4 un NT5 BETA vēl neesmu mēģinājis. Bet šā kā tā par 9x var aizmirst, vismaz ar šo metodi. Ja vien Arvis nav iecerējis tieši par tiem taisīt rakstus, labprāt uztaisīšu.

1 0 atbildēt