local-stats-pixel fb-conv-api

Jurassic park the game.(Shroomy)#27

Es jau uzreiz atvainojos par biežajām pauzēm, un apcirpšanu.Paši pamēģināt ierakstīt kautko sestdienās.Es jau pārierakstītu, bet šo spēli nevar attīt atpakaļ.

Nākamā daļa būs normāla.

P.S.Atvainojos par to, ka tik bieži atvainojos.



28 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Es jau uzreiz atvainojos par biežajām pauzēm, un apcirpšanu.Paši pamēģināt ierakstīt kautko sestdienās.Es jau pārierakstītu, bet šo spēli nevar attīt atpakaļ.

Kas tad vainas sestdienām? Brīva diena pēc darbadienām, tieši tad vari atslābt, nevis būt saspringts kā nedēļas garumā. Spēli vienmēr var attīt atpakaļ, vai vismaz sākt no jauna, jo diži tālu arī neesi ticis.

Nākamā daļa būs normāla.

Kādēļ tu veido video? Tikai darīšanas pēc? Ja tev ir auditorija, kura sagaida no tevis video, tad pagaidīs, jo nedomāju, ka tā ir liela, ar dedzīgu vēlmi apsēsta, gaidot tavus video. Liec kvalitatīvu materiālu, vai neliec vispār. Domā, ka skatītāji būs sajūsmā, ja necentīsies no visiem spēkiem viņu dēļ? Kuram gan interesanti skatīties video, kad kaut kas tarkšķ pa virsu(tavs nekvalitatīvais mikrofons un kaitinošā balss(Ne tik pat balss, cik tavs runāšanas veids, kurš apmēram izklausās šādi)). Ja tu vēlies blogot, vai veidot let's playus, playthrough vai vēl sazin kā tu šos sūdus sauc, tad nopērc labu mikrofonu un tas atkal nemaksās lēti. Tas tavs trauslais sūds, kurš nāk klāt ar tunex austiņām knapi der skype konversācijām, bet tu to izmanto blogošanai. Kopumā iesaku atmest šo lietu uz kādu brīdi. Tu runā par tik garlaicīgām lietām un tik daudz ko beztēmā, tev ir jāuzjautrina auditorija, ja vēlies turpināt. Manuprāt 9 cilvēki no 10 var šo spēli uzspēlēt paši. Būs daudz labāk nekā klausīties to sūdu ko tu tur dzen pa virsu, kuru pie tam grūti sadzirdēt. Tev būs nepieciešams ļoti labs eķipējums lai nodarbotos ar tādām lietām. Tikmēr esi vēl pie mātes krūts, nedomāju, ka tev ir iespēja pelnīt naudu tam visam. Es pat nezinu, palasi grāmatas, parunā ar savu atspulgu spogulī, raksti kaut kādu scenāriju saviem video, ja nevari spontāni izdomāt ko interesantu. Tev pie tik daudz kā jāpiestrādā. Neklausies tajos, kas saka, ka tev labi sanāk. Pašlaik tavi video ir pilnīgākā ***ņa, nekas personīgs, tā ir tikai kritika. Es pats ļoti vēlētos blogot, bet esmu tik stipri ieslēgts sevī, ka vienkārši varētu sabrukt, ja filmētos. Iespējams nav mans laiks vēl. Acīmredzami arī nav tavs un visticamāk, nav tava nodarbe.

P.S.Atvainojos par to, ka tik bieži atvainojos.

Ne par to tev jāatvainojas, bet par to, ka piesārņo apkaimi ar tādu, maigāk sakot, pavirši izveidotu, nekvalitatīvu materiālu.

0 0 atbildēt

puišelis alkst popularitāti. pārējais ir mazsvarīgi.

gan tas, ka ar angļu valodu īsti nevedas(iespējams vispār nevedas), gan tas ka viņa aizlūstošo bērna balstiņu riktīgi nedzird(es ne vārda nesapratu).

verdikts- nebūt tev nekad PIŪŪŪDIPAI

met pie malas šito- baigais šlaks

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt