local-stats-pixel fb-conv-api

Inside Gamers [ II ]11

84 1

Bieži vien mums gadās, ka vēlamies uzspēlēt kadu speli, taču nezinam ko lai spēlē, daudzas jaunās videospēles jau izspēlētas izspēlētas, daudzas vecās labās jau paspētas aizmirst.

Tapēc tiek piedāvāta iespēja smelties iedvesmu nākamajai spēlei ko kādā garlaicīgā brīdī iespējams vēlēsieties uzspēlēt.

Inside games videospēļu apskatos tiks aplūkotas dažādu gadu izlaiduma videospēles, izlaiduma gadam nav nozīmes kad runa ir par interesantu spēles pieredzi, jo mēs taču spēlējam spēli tāš stāsta/atmosfēras interesantās idejas dēļ, nevis dēļ tās izlaiduma gada (gluži kā tas ir ar auto - brauc ar mašīnu ne gadu).

Pirmā daļa: http://spoki.tvnet.lv/speles/Inside-gamers-I/690323

Visas apskatā iekļautās spēles ir licenzētas versijas, kuras ir nopirktas lai atbalstītu tās izdevēju.

Atcerieties: atbalstiet izdevējus, un samaksājiet par viņu padarīto darbu, lai jums nogādātu šo aizraujošo virtualo piedzīvojumu. Pirātisms nav atbalstāms.


84 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Nepierunāji ar nevienu no šīm, gaidīšu nākamo daļu. Neesmu jau labu laiku neko uzspēlējis, nekas galīgi nesaista, nav tas vecums vairs vai kas, bet gribēties gribās. :X

5 0 atbildēt

L4D2 paķēru kad bija vienu dienu Steamā par brīvu kaut kad janvārī. :D

1 0 atbildēt

Left4dead2 ir visnotaļ labākas sava žanra Co-Op šūteris.  Ar draugiem kopā var jautri nosist kādas pāris stundas, kad katrs savā valstī esam.  

0 0 atbildēt

Fallots ir laba spēle tam piekrītu. Kādreiz ar čomu uz maiņām kapājām, kad bija maz dzīvības un maz municijas un nebija kur tās papildināt tad domājām taktiku kā piemēram milzi mutantu nobeiktu. Kur tie laiki pagājušiemotion

0 0 atbildēt

Audiosurf - ouuu jā! Iesaku visiem + smooke some shit before!

0 0 atbildēt

Par Left4dead2 tu manliekas vari lejupielādēt mapes ko paši spēlētāji ir ustaisījuši!

0 0 atbildēt
Tr-tr-tr-trešo daļu ;)
0 0 atbildēt