local-stats-pixel fb-conv-api

GTA 5 neliels ieskats un pirmie iespaidi.55

Kā jau visi ļoti gaidiju šo spēli,bet no manas satisfaction skalas varu dot tikai 6/10 šai spēlei,esmu vīlies mašīnās un vadībā,auto vadīšanas un avāriju fizika ir daudz sliktāka un novienkāršotāka kā GTA4.

tas ir tieši tas kas man GTA4 patika visvairāk - reālistika auto vadīšana un vienkārši amazing avārijas un auto damage levels bija fantastisks,žēl,bet GTA5 par to var aizmirst.

Spēle iznākusi,bet ne līdz galam varam priecāties,jo ne visas funkcijas vēl ir pieejamas - piemēram auto modifikācijas ir tikai izstrādē vēl un nav zināms kad būs pieejamas - arī multiplayers vēl nestrādā..

mašīnas ir ļoti lēnas un pat ja nesies visā ātrumā tad knapi var apdzīt pārejos,ja vien viņi nav apstājušies,pie modifikācijām skatijos motoru iepējas kas vēl nav pieejamas un stage 3 vai 4 motori tikai palielina acceleration,top speed increasots netiks,tapēc tie modi īpaši daudz ko nedos,skaisti izklausās,bet reāli maza jēga no tā.

Skatamies dažas bildes,piedodiet,ka nav screenshoti,kā varēju tā uztaisiju.

vēlāk piemetīšu vēl video klāt rakstam nelielu.

109 20 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Izklausās diezgan sūdīgi... Gan jau līdz izdos PC versiju (ja tas notiks), tas viss tiks salabots. emotion  Bet varbūt arī nē...

10 0 atbildēt

Mašīnu damage ir viens no iemesliem, kāpēc man patīk GTA IV, bet šim priekšrocība ir tas, ka ir gan kalni, gan pilsēta. Diemžēl mans dators knapi pavelk GTA IV, tāpēc nelieku lielas cerības, ka man aizies piektais. Priekš konsolēm gan es nepirktu šāda veida spēles, jo besī šūteri, kur Tev ir vai nu auto aims, vai ar joystikiem jātiek galā.

6 0 atbildēt

Spriežot pēc tava apraksta šī spēle ir sūds un nav jēgas viņu pirkt

5 0 atbildēt

Spēli noteikti būs vērts pirkt, bet ne uz šīs paaudzes konsolēm, damage līmenis un vēl visādi nieki izskatās ierobežoti uz fps rēķina, tā kā spēle ir grandioza un tik pat liela ir vides detalizācija. Kā zināms spēles failos ir atrasts PC un Orbis (PS4) kods, tā kā būs spēle gan uz PC, gan nākamās paaudzes konsolēm. Iznākšanas datumi netiek atklāti, jo tā ir daļa no mārketinga.

4 0 atbildēt

ko tu tur saliki prastas bildes? rādi ekstras, dzīvniekus, ahujenas vietas, jaunos transportus un zemūdens dzīvi!

4 1 atbildēt
Kā nevar modot cik missijas izgāji draudziņ?Pēc jahtas glābšanas ar maiklu bija jādodas atjaunot mašiņu,repairoju un parādījās modi tikai nepirku neko jo bij maz naudas.Takā jākapā missijas tad unlockosi visus parejos modus vai hujzin ko.Mašiņu lēni ko tad tu gribēji,lai visi velkas pa šoseju kā divplākšņi GTA IV,norm tgt vismaz uz šosejas visi norm dragā tāka pielīdīsi priekšā uz pusi atjems hp.Tākā nav ko piesieties spēle tikai nesen iznākusi.
3 0 atbildēt

Treilerī gan šito visu neparādīja. emotion

4 1 atbildēt

Vienkārši xbox labāku grafiku nepavilks, uz pc būs (ja būs) daudz uzlabotāka spēle

2 0 atbildēt

Esmu sarugtinats ta karojas uz spelet kad nebija iznacis.iznaca pirmie gameplay pargribejas nu protams gribas ja uveljoprojam uzspelet bet mazak.

2 0 atbildēt

Palido ilgāk ar beiktu dzinēju, pēc kāda laika apstāsies darboties un man vairs nevarēsi pagriezties. Un tur ir daudz kas cits, ko tu neesi ievērojis labu.

2 0 atbildēt

Interesanti būs redzēt  kāda tā spēle izskatīsies uz jaunajām konsolēm...

1 0 atbildēt

Biju licis lielākas cerības uz GTA V

1 0 atbildēt

Rockstar paziņoja, ka multiplayer strādās tikai oktobrī! ;) tāka don't stress.

0 0 atbildēt

Gta 4 realistiska vadiba? Tu vispar ar masinu esi braucis?

0 0 atbildēt

Jap es ar esmu vīlies gta v tomēr,biju gaidijis ka gta v būs iespējas kā san andreas arī tomēr biju gaidijis cry engine 3 car damage,bet nekā uztraucos ka pēc izziešanas nebūs ko darīt kā gta iv.pietrūkst man tomēr gta san andreas iespējas un fun stuff       emotion

0 0 atbildēt
Un ganjau piratisko noladeji un brinies kapec kkas neapmierina tewi;D
0 0 atbildēt

Un cik ilgi paspēlēji pirms šito visu rakstiji? Un GTA Online būs pieejams tikai 1 Oktobrī.

0 0 atbildēt
Tu esi idiots. Spēle ir tikko iznākusi un jau kautko muldi.
3 3 atbildēt

Multiplayeris būs pieejams 1. oktobrī.

0 0 atbildēt

Ja katrai masinai atšķirtos logu saplišana un vēl citas lietas kas ir vienādas tad tā spēle būtu makana

0 0 atbildēt