local-stats-pixel fb-conv-api

Android Biroja programmas18

174 3

Android Biroj programmas

EPUB

Labākais ePUB lasītājs - Mantano Reader un FBReader
Mantano vizuāli vispievilcīgākais, var ērti veidot un organizēt savas kolekcijas kā arī lapu pāršķiršana notiek bez nekādas aizkaves. Ļoti patīk lapaspušu pāršķiršanas 3d efekts, taču vislabāka lieta Mantano ir TTS (Text to Speach) !!!! funkcija, kas ļoti akurāti nolasa tev priekša no e-grāmatam angļu valodā tekstu automātiski pāršķirto uz nākamo lapaspusi.

PDF

Labākais PDF lasītājs - Adobe Acrobat Reader (Labākā alternatīva ezPDF Reader, iesaka spoks - Bezpajumtnieks , lielākais pluss ērta navigācija un ePub failu atbalsts), tomēr man Adobe Reader patīk labāk, jo ir par 1/3 sekundi ātrāks.

DOKUMENTU PĀRLŪKOŠANA

Labākais Ofisa dokumentu pārlūks -Smart Office 2 ērta un vizuāli pievilcīga navigācija.

DOKUMENTU REDIĢĒŠANA

Labākais Ofisa dokumentu redaktors - ThinkFree Office (Bagāts ar funkcijām ekselī ir daudz formulu kā arī var veidot diagrammas un ievietot objektu utt.) Vēl labas ofisa programmas dokumentu rediģēšanai ir Kingsoft Office un OfficeSuit

PIEZĪMĒM

Labākās programmas piezīmēm - Color Note (Lielākais pluss ir check list funkcija) un BeNote Free, priekš plašākām piezīmēm, piemēram, atzīmēsānas google kartēs ir Evernote iesaka spoks - Bezpajumtnieks)

ONLINE DOKUMENTU REDIĢĒŠANA

Labākais online dokumentu redaktors - Google Drive - Documents

FAILU PĀRLŪKOŠANA

Viens no labākajiem failu pārlūkiem Androidam - Astro Manager, Solid Explorer un ES explorer (Ir ļoti labs, izņemot divus mīnusus nevar uztaisīt saiīsnes (shortcuts) un Astro bilžu pārlūks ir lēns.)

ĪSTI NEPATIKA

Aldiko - pārāk lēns, landscape nestrādā.

Cool Reader - ļoti limitēts un vienkarš taču lasa samērā dauz teksta dokumentu formātus arī .rtf nesagādā nekādas problēmas.

Ultimate Reader - lēns.

QuickOffice PRO pārāk maz funkciju kaut arī vizuāli pievilcīgs un navigācija ērta.

eReader Prestigo - lēns.

Solati - maz funkciju taču ir samērā ātrs ePub lasītājs.

ePub Reader - arī limitēts, taču lapu pāršķiršanas/ ielādes ātrums nav slikts

Ja nepiekrīti man vai uzskati, ka es neesmu izmēģinājis vēl kādiu labu dokumentu lasišanas/rediģēšanas vai e-grāmatu programmu, tad aicinu tevi cepties komentāros !

« 1  2  3  4  5 »
174 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Noderes :)
3 0 atbildēt
tac vnk Adobe reader laikam visu lasa :) !
3 0 atbildēt

Aplikāciju  izvēli par prātīgu neatzīstu. Failu pārlūkošanai pamēģini Solid Explorer, piezīmēm - Evernote, pdf failiem - ezPDF Reader. Par šīm labākas atradis neesmu. Abus tevis nosauktos epub lasītājus neesmu mēģinājis, bet tas tāpēc, ka izmantoju Moon+ Reader Pro. Pēc citiem vairs nav vajadzības. Vai tās aplikācijas atbalsta .rtf failus?

3 0 atbildēt

Atkarīgs no telefona ražotāja, piemēram, manam jau stokā nāk biroja programma, kas aizvieto pilnīgi visas rakstā minētas, un pat vairāk.

2 0 atbildēt

Izskatās, ka Tev viss liekas lēns. emotion

1 0 atbildēt

normāls

1 0 atbildēt

Man telefonā ir FB Readeris un lasu bez problēmām visu, ko vajag ^^

Un nopirkts Office Suite pro 7. Veselus 13 santīmus izmetu, kad bija akcija. :D

1 0 atbildēt