local-stats-pixel fb-conv-api

2. daļa Mīti un patiesības par Linux operētājsistēmām21

130 1

Beidzot ir tapusi otrā daļa manam rakstam par Linux operētājsistēmu (distribūciju) mītiem un patiesībām, kurā atkal mēģināšu atspēkot un dažviet arī pamatot daudzu cilvēku nepilnīgos uzskatus, viedokļus par Linux atvērtā pirmkoda OS.

Pirms ķeršos pie kārtējo piecu uzskatu (mītu) sīkākas analizēšanas, vispirms izteikšu vairākus komentārus saistībā ar iepriekšējo raksta daļu, tādēļ ja tev tas šķiet neinteresanti, droši sāc lasīt rakstu no zemāk atrodamā attēla:

1. Augsti vērtēju ikviena iepriekšējā raksta lasītāju, vērtētāju un komentētāju. Kopumā nebiju gaidījis tik lielu atsaucību un iesaistīšanos diskusijā par dažādiem Linux OS tematiem.
2. Tāpat uzzināju, ka pietiekami daudzi Spokiem.lv lietotāji, raksta lasītāji, paši ikdienā izmanto kādu no Linux OS vai vismaz Linux OS ir atrodama viņu datoru cietajos diskos, kaut kur blakus Windows operētājsistēmai.
3. Sarkasms: No Spokiem.lv lietotāja kurzemnieks112 uzzināju, ka mans raksts it kā ir copy-paste variants, tomēr no viņa diemžēl neieguvu nekādas norādes par iespējamo raksta avotu. Priecāšos, ja kāds ar līdzīgām domām tomēr sniegts norādi.

Tāpat kā pagājušajā reizē, piebildīšu, ka šis raksts vairāk balstīts uz manu pieredzi un personiskajiem uzskatiem, kā arī visas rakstā izteiktās idejas un viedokļi ir atkarīgi no katra datora lietotāja paradumiem un vajadzībām. Ja vēlies ko piebilst, komentēt vai jautāt, tad droši to dari raksta komentāros.

130 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

atļaušos pievienot velvienu mītu, proti: Linux ir ātrāks par windows un retāk uzkarās.

bullshit. 

paskaidrošu-

linux lietotāji parasti ir pieredzējuši, un viņiem arī windows nekārtos un nebremzētu.

windows lietotāji kas sūdzās ar windowsa bremzēšanu un kāršanos ir dunduki, kuriem kārtos un bremzētu jebkura OS

4 1 atbildēt

Uzraksti skaidrojumu par KDE,MATE,CINNAMON,XFCE kurš labāks utt,jo pats esmu lietojis KDE un Fedora.bet atšķirības nejutu !emotion

3 0 atbildēt

labs raksts emotion

1 0 atbildēt

Manuz Linux darbojas tikai xbox dvd draiva emulators xk3y emotion

1 0 atbildēt