local-stats-pixel fb-conv-api

Uztaisi Pats Ziemassvētku e-Kartiņas0

Sveiki Spoki! Esmu uztaisījis interneta aplikāciju, kas ļauj katram bez lielas piepūles izveidot e-kartiņas Ziemassvētkiem, ilustrācijas Twitter vai Facebook tekstiem, memes, komiksus vai jebko citu, kas vien ienāk prātā. Būtu ļoti pateicīgs par jūsu atsauksmēm un kritiku. Esmu pavadījis pāris gadus to visu taisot un programmējot un ļoti gribētos zināt, ko cilvēki par to domā.

Pievienoju dažas bildes, lai jūs redzētu, ko ar to aplikāciju var iztaisīt.

Pastāstīšu īsumā par to, kas ir jādara, kad aiziet uz manu lapu. Norāde uz aplikāciju ir pašās raksta beigās pie "izmantotajiem avotiem."

Vispirms ir jāizdomā, ko gribam taisīt. Tad meklējam gatavos zīmējumus kreisajā pusē, kur tie ir sašķiroti pa kategorijām. Atrodam vajadzīgo kategoriju, apakškategoriju un zīmējumu, klikšķinām uz tā un zīmējums parādās vidusdaļā.

Velkot aiz stūra, var palielināt vai samazināt katru zīmējumu. Virs vidusdaļas ir rīki. Ar tiem var rotēt, pabīdīt vienu zem otra, pievienot tekstu un pievienot izgrieztu fotogrāfiju (savu vai drauga).

Kad gatavs, spiežam Share pogu, lai aizsūtītu uz savu Twitter/Facebook kontu vai nosūtītu draugam kā e-kartiņu.

Pirms sāciet kaut ko taisīt, iesaku reģistrēties un ielogoties, savādāk zīmējumi izmētāsies pa visu ekrānu un būs jāsāk no sākuma. Es vēl pie tā strādāju. Ir dažas nepilnības, kas ir jānovērš.

P.S. Ūdenszīmes uz jūsu bildēm nebūs. Es tās tikai savējām pievienoju.

28 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://bit.ly/1IXBbZK
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000