local-stats-pixel fb-conv-api

"TMNT: Shredder's Revenge" apskats0

Sveiciens, Spocēn. Es reti ko vairs spokos rakstu, vēl retāk kaut ko, kas nav saistīts ar sportu vai politiku un pavisam reti, kaut ko saistīts ar datorspēlēm, taču tas brīdis ir pienācis. Izlasi šo rakstu un iepazīsties ar šī gada jūnijā iznākušo "Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge". Pirms uzsaku aprakstu - kāpēc apraksts? Jo, šī spēle varētu pat ļoti patikt 2 cilvēku kopienām, kuru pārstāvji noteikti ir spokos (kādām, par to vēlāk) un ne Spokos, ne Latvijas geimeru saitos īsti neko neesmu redzējis par šo spēlīti.

Tiem, kas spēj uztvert datorspēļu aprakstus tikai ar video - uzreiz atvainojos, video veidošana man sen kā vairs nerada prieku, ir iemeties pamatīgs rūsiņš prasmēs, tāpēc iztiksim ar ekrānšāviņiem (visi pievienotie attēli, manis veidotie ekrānšāviņi, no mana "playtrough". Tāpat es atvainošos visiem, kam nepatiks "krindžij" tēlu latviskojumi, jo bruņurupučus nindzjas latviešu valodā neesmu skatījies padsmit gadus, neatceros, kā tolaik atveidoja lielāko daļu - ne galveno tēlu un jāizvēlās vienkāršākais un mūsdienās atbilstošākais risinājums - latviskošanai/tulkošanai pēc atmiņas (Tiem, kuriem tas nepatīk, paskaidrošu vēl vienu iemeslu. Tas, kas ir tulkots, latviskots šobrīd arī var ļoti atšķirties no tā, kā to darīja manā bērnībā. Spilgtākais piemērs no Rotaļlietu stāsta. Mūsdienās, galveno tēlu visur dzirdu kā Šerifu Vudiju. Manā bērnībā viņu latviskoja, tulkoja kā Kārli Kokaini).

Atvainojos par atkāpēm, laiks ķerties pie spēles apskata. Lielas pieredzes apskatu veidošanā man nav (ja vien neskaita pirmo klasīšu lasītāja dienasgrāmatas), tāpēc vells viņu zina cik patīkami to būs lasīt.

12 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000