local-stats-pixel fb-conv-api

Street Tuning Evolution3

49 0

Ja kāds atcerās un ir spēlējis ,bet varbūt vēl aizvien spēlē spēli "Street legal racing redline" tad varbūt iespējams zinās par ko ies runa.

Tiem kuri nezinu kas ir "Street legal racing redline" ,tā ir datorspēle protams ne arī viena no jaunākajām. Precīzāk šī ir autosacīkšu spēle ko izstrādātāji "Invictus" palīdzībā ar "Activision Value" laida klajā 2003.gada jūlijā.

Šajā spēlē jūs varat nopirkt pilnīgu "lūzni" un izjaukt viņu līdz karkasam ,sākot no bremžu diskiem,šarnīriem beidzot ar virzuļiem,klaņiem,sadales vārpstām utt, protams kad spēle tika laista klajā datori un grafiskās iespējas nebija attīstījušās tik ļoti cik tagad,tapēc spēle nebūs īsti acīm pieticīgākā ,bet ne par to iet stāsts. Jebkurā gadijumā spēles iespējas tajos laikos ir daudz lielākas nekā iespējas jaunajās 10GB lielajās spēlēs, tagad arī ir liela šīs spēles komūna kur visi auto entuziasti veido dažādus modus mašīnām,motoriem un visām pārējām detaļam tā kā šīs spēles iespējas ir diezgan lielas.

Bet nu tagad ir pagājuši 12.gadi un spēles izstrādātāji ir pamodušies no lielā ziemas miega un ir sākuši veidot jaunu šīs spēles daļu kas būs vēl iespaidīgāka kā vecā daļa.

Šajā jaunajā daļā kas tiek saukta par "Street Tuning Evolution" būs vēl lielāks iedziļinātāks ieskats auto entuziastiem. Kā saka paši spēles izstrādātāji - "Šis nav mechanic simulators un tā nav arī tikai vienkārša braukšanas spēle. Tā ir pavisam cita pieredze. Taisi,remontē,uzlabo,sacenties,sadauzi un sataisi savas automašīnas atvērtās pasaules vidē"

Spēlei būs jau fiziku dzinis, kas sevī ietvers - precīzas simulācijas dzinēja bojājumiem un tā iekšienē, reālistisku vadāmību, simulācijas ar priekšpiedziņas auto un klasiskās piedziņas auto, Dyno stendu balstītu uz reālās pasaules parametriem, un daudzas citas fizikas iespējas. Un dzinis šim visam būs "Unreal Engine 4".

Izstrādātāji saka - Mēs zinam ka šai spēlēi vajag izskatīties tikpat labi cik tā ir jūtama ,ar Unreal Engine mums ir visjaunākās tehnoloģijas lai izveidotu jaunas kvalitātes spēli bez kompromisiem. Grafisko detalizāciju un reālismu līmenis ko mēs varam sasniegt ar šo spēļu dzinēju ir satriecoš.

Spēlei arī tiks pievienots daudzspēlētāju režīms ,kurs spēlētāji varēs sacensties atvērtās pasaules mapē,trasēs utt.
Protams šajās spēlē nevar aizmirst par modiem kā iepriekšējā daļā visi entuziasti pilnveido šo spēli arī ,ar savām idejām, auto,dzinējiem utt.

Lai varētu šo spēli pabeigt ,viņi ir izveidojuši ziedojumu sistēmu ,tu vari ziedot viņiem jebkādu naudas summu kas palīdzēs viņiem pilnveidot un izveidot spēli līdz galam ,pašlaik jau ir sasniegta summa kas sastāda 24,848 tūkstoši dolāru.

Protams par ziedojumuem arī ir atalgojums ,par katru noteiktu summu kuru tu esi ziedojis var saņem piemēram: visādas kolektoru speciālās daļas ,ātrāku pieeju spēlei utt, bet ja tu esi pavisam dāsns ,samaksājot 2000$ tu vari kļūt par grupas biedru ,palīdzēt spēles izstrādē ar savām domām un idejām.
Dažus tekstus pats tulkoju ,ceru ka nav daudz kļūdu. emotion







49 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Vakar skatoties BezTabu, bija stāsts par kādu sievieti kura audzina 5 bāreņus un dzīvo ļoti mazā dzīvoklī. Viņai un viņas bāreņiem uzsāka būvēt māju par cilvēku saziedoto naudu. Šai spēlei jau ir saziedoti 24,848 tūkstoši dolāru, bet Bāreņu Mammai vēl pietrūka lai būtu sansiegti 24k eiro, Cilvēki ziedo vairāk kautkādai spēlei nekā citām labderībām...

0 0 atbildēt

es gaidu to jauno da'lu emotion vec'a bija vnk ide'ala emotion

0 0 atbildēt