local-stats-pixel fb-conv-api

Resident evil (PSone) tiešraide (1.daļa)19

101 30

Katru sestdienu plkst. 15:00 grasāmies taisīt dažādu spēļu tiešraides! Šoreiz spēlējam Resident Evil, kuru nesanāca iziet, līdz ar to, turpināsim nākamnedēļ!
Sākumā nobruka plānotā tiešraide, jo pazuda internets, bet tas netraucēja mums visu sākt no sākuma.

101 30 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Jūs nolikāt Latvijas youtuberus,ka viņi neko nemāk un ir mēsli. Tagad jūs paši lienat let's play lauciņā ,turklāt, nespējot nodrošināt normālu strīma kvalitāti -jā nobrucis internets ir nekvalitatīvs strīms un vēl ,jo vairāk spēlējot vecu ,domāju nevienam sevišķi neinteresējošu spēli. Nav tā,kā maigi sakot divkosīgi?

16 1 atbildēt

Četras stundas?  emotion Kaut kāds speciālais muļķu izlaidums? emotion emotion 

4 1 atbildēt

Nopietni ? Ps1 ? Tie "Latviešu geimeri" kurus Jūs saukājat par sūdiem , prot kvalitatīvi taisīt video , sakarīgi runāt , un parastas spēles spēlēšanu pārvērst smieklīgā video . Kas ir no Jums diviem tirliņiem - Nekvalitatīvs video , garlaicīgs , uz vecas platformas .. 

4 2 atbildēt

Jums vai tad vispār vecaki ļauj 4 stundas pie datora bez pārtraukuma? Dikti šaubos.

3 2 atbildēt

Eh jus bara sunīši maigi izsakoties! Kā šitais te caks pateica kautkādu komentāru par šitiem tā uz reiz vissi takā suņi metās virsū zinādami kad pie atbildības par lielu mutes brūķēšanu saukti netiks. Es viņus neizstāvu, pajoliņi ir pajoliņi. Bet jūs, suņi! Gadu atpakaļ iespējams viņu fani vien bijāt, izaugāt? kā tad!

1 0 atbildēt
Tač at**sies , neko par brīvību neesmu teicis , ej izaudz emotion
0 0 atbildēt

godīgi sakot, jāsaka, ka ceru, ka turpināsiet uz šīs nots, ņemot vērā, ka pats esmu šādu nostaļģisku spēļu fanāts. Šo patīk skatīties labāk kā jebkuras citas jaunās spēles gameplay, tajās protams ir wild grafiks utt., bet nu nevar salīdzināt ar klasiku, pluss godam nopelnīts   emotion  

1 3 atbildēt

kā vienmēr - pluss. 4 izbaudītas stundas. emotion gaidu nākamo strīmu!

5 16 atbildēt