local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, kas man patīk Windows 1016

70 3
70 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

jebkurš datoriķis ,kam esmu jautājis vai vajag to instelēt,saka ,ka nē ,jo ir vairāk negatīvā nekā pozitīvā..

11 1 atbildēt
Lielākais pluss - netiek piedāvāts novilkt šo OSemotion
10 0 atbildēt

Pilnīgi visas jaunās windows funkcijas bija linux distribūcijās jau 10 vai vairāk gadus atpakaļ. Microsoft tikai "nošpiko" un pēc tam vēl nosauc windows 10 par kaut ko revolucionāru, lai gan nekas no tā, kas tur ir nav nekas jauns!

9 3 atbildēt

1) āpsi, salīdzini divas tikko uzinstalētas sistēmas, nevis vienu tikko uzinstalētu otru lietotu un piedrazotu. 2) Task manager uzlabojumi? Sorry, kopš W8 task manager smird un lai kaut ko jēdzīgi redzētu nākas lietot sysinternals rīku, jo ir aizvāktas papildu info kolonnas (jā, tās gan nav W7 defaultā ieķeksētas). 3) Tracking, tracking un vēlreiz tracking, kā arī automātiski updeiti, kas nav normāli atslēdzami un mierīgi var izraisīt BSOD - ņefig tas vajadzīgs? 4) Vienīgais tiešām nepieciešamais uzlabojums - limitētā lietotāja execute tiesību nahrenizēšana visiem folderiem izņemot programfiles un windows - joprojām nav ieviesta, rezultātā jāturpina čakarēties ar group policy, lai nodrošinātos pret kriptovīrusiem un lielāko daļu mūsdienu "vīrusu". Kāpēc tam nevarēja pievienot mājas lietotājam draudzīgu GUI?

Īsumā - sūds.

4 0 atbildēt

Man patīk 10 Windows, bet ir dažas neizskaidrojamas lietas ar viņu, jauniem datoriem grafiskais draiveris krešo un man pc nevar pieslēgties pagaidām vienam wi-fi tīklam un nekas tam nelīdz.

1 0 atbildēt

viss ir zajebis saja win10 bet lielaka problema ir kad atskano muziku vai filmu un vel paraleli kautko kaca ar utorrent tad muzikas skana raustas,nonemu un ieinstaleju no jauna skanas driverus bet neka,nekadu problemu neuzrada bet ar win7 gan ta nav bijis. 

2 2 atbildēt

classic shell?  emotion 

0 1 atbildēt