local-stats-pixel fb-conv-api

Kad tavs ārējais cietais prasa - You need to format !9

222 0

Kad tavs ārējais cietais disks pēkšņi prasa - You need to format !

Kādreiz dzīvē pienāk brīdis, kad tavs arējais cietais disks tevi pieviļ.

Tu ieslēdz datoru, pievieno savu ārējo cieto disku, kurā glabājas ļoti svarīgi faili, faili ar sentimentālu vērtību, fotogrāfijas un video ar tava bērna dzemdībām, pirmajiem soļiem vai pirmo pateikti vārdiņu u.tml.

Tev pēkšņi parādās uzraksts Format Disk, pirmā doma - viss pa galam....

Taču nekrīti panikā, 90% gadījumos risinājums, lai savestu kārtība savu ārējo cieto disku ir gaužām vienkārš, pārāk gudri spriedu, ko un kā darīt, ka nebiju spējīgs izdomāt vienkāršu risinājumu, kas darbojas. Nekas nav jakačā, jāpērk vai vēl nez kādi brīnumi jādara.

Pēdējo reizi es uzspiedu uz tā sasodītā Format Disk un kā muļķis to noformatizēju, jo iepriekš biju atjaunijis gandrīz visus datus no noformatizēta iekšēja cietā diska HDD, bet šoreiz manas programmas ar kurām parasti varu atgūt datus arī no noformatizētiem cietajiem diskiem vairāk nepalīdzēja ārējam diskam.

Problēma bija tajā, ka nospiedu, ka, lai to izlabotu vajadzēs pielietot nopietnas un drastiskas metodes, kuras nenostrādāja un pazaudēju visus datus, kas glabājās uz ārējā diska un ,protams, rezerves kopija, rezerves kopijas diskam man nebija :D

Tā kā vienmēr savam rezerves Copy (BackUp) diskam, vajag vēl vienu ārējo disku BackUp-BackUp disks :D

Manuprāt, joprojām daudz praktiskāk ir izmantot mehāniskos HDD, jo no SSD un līdzīga tipa datu nesējiem pazaudētu informāciju tu atpakaļ neatgūsi. Mehāniskos arī vieglāk salabot, kādreiz domāja, ka CSI sērijās failu atjaunošana no nosvilušiem mehāniskajiem cietajiem diskiem ir muļķības, bet izrādās, ka tā tas nav, tas ir pavisam reāli. (Protams, tajos CSI daudz , kas cits ir pilnīgs bulšits).

Es vēl esmu tik vecmodīgs, ka vēl savas fotogrāfijas uz DVD diskiem rakstu.

Pats vienkāršākais risinājums ir = izņemt no USB porta un iespraust atpakaļ, bet tas ne vienmē palīdzēs, tādēļ otrs vienkāršākais risinājums ir =



222 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Nevienmēr tas nostrādā, bet mēģināts nav zaudēts. emotion

9 0 atbildēt
Risinājums ir vēl vienkādšāks. Izrauj usb vadu un piespraud atpakaļ.
5 0 atbildēt

vispār paldies emotion

3 0 atbildēt

labāk uztaisi rakstu par kādām noderīgām hakeru programmām

3 0 atbildēt

Noderēs!

2 0 atbildēt