local-stats-pixel fb-conv-api

Kā saglabāt bildes no Instagram.3

Daudzi ir vēlējušies kādreiz ielādēt bildes no Instagram, bet tas nav izdevies. Bildes nevar kopēt, jo savādā bildei vai darbam nebūtu autortiesību. Bet ir saite un aplikācija no kuras var ielādēt bildes, kādas var atrast Instagramā.

1. instagrabbr.com datoram. Vispirms jāieraksta lietotājs(a) kuram pieder bilde, un jāspiež meklēt. Tad parādīsies visas tā lietotāja(as) bildes. Jāuzspiež uz bildes kuru tu vēlies ielādēt, un jāuzspiež save image. Tad parādīsies bilde. Jāuzspiež peles labais taustiņš un jāizvēlas kopēt attēlu. Tad jāatver sākumlapa datoram (desktops), un jānospiež peles labais taustiņš un jāizvēlas ielīmet. Bilde parādīsies uz desktopa.

2. instagrab aplikācija. Domāta mobilajām ierīcēm. Jauku dienu.

9 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Pff  emotion  Print screen, apgriežam maliņas un Done  emotion 

 
8 0 atbildēt

Mīnuss no manis. Tā aplikācija ir lieka un lieks čakars. PrScr arī čakars. Pats ātrākais un elementārākais veids. https://www.instagram.com/ -> uzspiež uz profila -> ja nepieciešams tad Load More. Peles labā poga -> Saglabāt kā... (*.html), Seivojam. Ielādēsies *.html fails + tai piederoša mape. Taisa mapi vaļā, un tur būs visi foto pilnā izmērā, respektīvi, pašā IG nevajag nemaz tās bildes palielināt, vai šķirstīt, vai spiest uz katras atsevišķi...

0 1 atbildēt

p.s. tā tava aplikācija man neparādīja ne1 foto,, diemžēl  emotion 

0 1 atbildēt