local-stats-pixel fb-conv-api

Kā aizsargāt savus privātos datus internetā!4

Atsaucoties uz manu iepriekšējo rakstu (Skatīt Šeit) par to kā tiek iegūti jūsu privātie dati, ir laiks sākt runāt par to kā savus datus aizsargāt. Šis raksts ir par to kā izsargāties no "Doxxing", procesa kura laikā tiek iegūti cilvēka privātie dati, parasti izmantojot internetu, bet nav izslēgtas arī citas metodes. Kāpēc tas ir svarīgi? Tādēļ ka internets nav nemaz tik droš kā jūs domājat un ir pietiekami daudz cilvēku, kas vēlas iegūt jūsu privāto informāciju.

UZMANĪBU: Šis raksts ir domāts lai jūs uzzinātu kā un kapēc aizsargāt sevi interntā! Nekādā gadījumā nemeiģinat atrast vai izmantot šeit minētās NELEGĀLĀS mājaslapas vai pakalpojumus. (Kā pimēram minētos arhīvus un hakeru pakalpojumus).

Kā piemēru var minēt mājaslapu, kura publicē meiteņu fotogrāfijas (Kailfoto u.c nepiedienīgas fotogrāfijas), no sociālajiem tīkliem kā FaceBook, kopā ar vārdu, uzvārdu, vecumu, dzīvesvietu un dažreiz pat citu informāciju kuru ir viegli iegūt ar "Doxxing" palīdzību. Atsevišķās situācijās tiek uzlausti mobīlie tālruņi, planšetdatori u.c ierīces lai iegūtu šīs fotogrāfijas un publicētu šajā mājaslapā. Diemžēl arī meitenes no Latvijas ir atrodamas šajā mājaslapā, kopā ar dažādu papildinformāciju. Federālās Izmeklēšanas Dienests, pēc vairāku gadu cīņas šo mājaslapu slēdza, BET DIEMŽĒL ir izveidoti vairāki arhīvi, un kā jau jūs to zinat, viss kas reiz tiek publicēts internetā, PALIEK internetā... Šis ir tikai viens no daudziem piemēriem, diemžēl ir vairāk nekā 1000 Latvijas meiteņu fotogrāfijām piejamas šajā mājaslapā, piedodiet un atvainojiet, BET VAI TIEŠĀM ar galvu viss ir kārtībā?

76 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

emotion 

0 0 atbildēt

Šis ir tas , ko skaidroju lietotājiem, bet lielākā daļa tā pat plikšķina acis un uzskata, ka nevienam tāda informācija nav vajadzīga ir viena liela sazvērestības teorija emotion

Ja nemaldos Opera tagad arī pārgāja uz Chrome bāzes, tā ka pirms tam izmantoju taisni Operu, nesen sāku ievērot, ka reklāmas un skripti sākuši lausties cauri. Firefox īsti neizmantoju, jo kkā par daudz tiek resursi izmantoti, lai gan PC veiktspēju tas neietekmē, tas mani neapmierina tā pat + flash plugins patstāvīgi lido ārā!

0 0 atbildēt

Atslēgt internetu un visu glabāt savā galvā.

0 0 atbildēt
Rarr, latvijas skaisto meiteņu kailfoto?
0 0 atbildēt