local-stats-pixel fb-conv-api

Geimeru FAKTI19

236 7

Sveiki šajā rakstā pastāstīšu dažus faktus par ļoti lielu sabiedrības daļu kuru skaitā ietilpstu arī es un pieļauju ka daļa no lasītājiem.

Būšu pateicīgs ja komentēsiet par atrastām kļūdām vai neprecīziem faktiem, bieži vien pie vainas ir tas ka nepareizi esmu iztulkojis(visus rakstus tulkoju pats bez interneta palīdzības) tāpēc neēsiet parāk skarbi. Paldies!

Balsojiet, komentējiet.

236 7 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Pilna pasaule adiktu emotionun es viens no tiem emotion

15 0 atbildēt
7 0 atbildēt

Ir daži labi fakti un daži netik. Esmu viens no tiem, HC geimeriem, kas neuzskata mobīlās spēles par īstu gaming variāciju. Tās ir parastās flash spēles, kuras ir sociālos portālos, radītas ar domu nopelnīt, bet nesniegt cilvēkam pienācīgu labsajūtu. Protams ir dažas labas mobīlās spēles, bet tās lielākoties tagad ir porti no PC vai konsolēm. Neesmu spēlējis nedz League, nedz Dota pat CS. Hearthstone gan patīk. Lielākoties spēlēju single player (rpg, adventure, stealth), retā gadījumā multi player (pareizāk Co-op), bet tikai ja spēlēju normālā komandā, ar paziņām, lai spētu kārtīgi izbaudīt team work uz ko spēles balstās, nevis katram skraidīt kā maniakam un šaut uz visu kas kustas. Gandrīz neviena no mobīlajām spēlēm nespēj man to sniegt. Twitch arī neinteresē, bet tas viss jau ir gaumes lieta. Filthy casual gamers. emotion

2 0 atbildēt

Tas nav dīvaini. Dīvaini ir tikai tas, ka pieļauj domu, ka kāds gribētu Tevi par to sist   emotion

2 0 atbildēt
League of Legends un Hearthstone ir manas lovītes! emotion
1 0 atbildēt

Nevis sist, bet piesist kanti emotion

1 0 atbildēt
Tagad jau CS.GO Lielas Tournaments.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Battlefield 4 <3

Rust <3

League Of Legends

Heros of the storm

CS:GO ( ja draugi pasauc)

0 0 atbildēt
un kur tu biji kad man bija jāraksta runa par videospēļu ietekmi uz cilvēku latviešu valodas eksāmenam? Man visa informācija bija jātulko no angļu uz latviešu valodu.
0 0 atbildēt
Twitchā 50 % ir LOL, es tur pārsvarā tikai to redzēju... emotion
1 1 atbildēt

Negribu piekasīties, bet komatus jāliek. Bet par faktu +, jo daudzi mums tie adikted piipels ir. emotion

0 0 atbildēt
kas earlyacces steam?
0 0 atbildēt
Nav. Man pašam īpaši nepatīk cs, bet var spēlēt cs 1.6 ar modiem (modifikācijas, kuru uztaisa cits spēlētājs, nevis spēles veidotājs). Ka bija uz akcijas cs go, tad nopirku.
1 2 atbildēt
Speles nespeleju 3.gadus laba sajuta 09Nhl
0 1 atbildēt

Teikšu godīgi. Spēles ar laiku apnīk un piemēram es neredzu tajās jēgu nu, ja nu vien man nav ko darīt ( nosist laiku var )

2 4 atbildēt

Yey...es nezinu nevienu spēli kas bija sajaa rakstā...man nepatīk sis spēles, labāk izeju ārā paspēlēt badmintonu (ceru pareizi uzrakstījuiemotionsmi: emotionemotionemotionemotion

0 6 atbildēt