local-stats-pixel fb-conv-api

Antivīrusa programma.1

11 2

Microsoft Security Essentials ir kompānijas Microsoft Windows operētājsistēmu aizsardzības rīks, kas jūsu datoru aizsargās pret vīrusiem, spiegprogrammatūru un citu ļaunprātīgo programmatūru.

Šī antivīrusa uzstādīšana prasa tikai dažas minūtes un ir vienkārši saprotama pat iesācējam, jo nekāda sarežģīta produkta konfigurēšana nav nepieciešama. Pēc uzstādīšanas Microsoft Security Essentials, atšķirībā no daudziem citiem antivīrusu risinājumiem, neuzbāzīsies ar neizprotamiem jautājumiem, piedāvājumiem vai brīdinājumiem. Vienīgā reize, kad to pamanīsiet, būs, kad vajadzēs rīkoties, lai izdzēstu kādu kaitīgu failu. Arī par atjaunināšanu nav jāsatraucas, jo arī ja kādu laiku nebūs pieejams Interneta pieslēgums, antivīruss sagaidīs brīdi, kad atkal varēs pieslēgties globālajam tīmeklim un pats iegūs svaigākos atjauninājumus.

Šis antivīruss ir ieteicams visiem datoru lietotājiem, kuri vēlas bez bažām par kaitējumu pārlūkot Internetu un kuriem nav nepieciešamas padziļinātas antivīrusa konfigurācijas iespējas.

Microsoft Security Essentials bezmaksas ir pieejams privātai lietošanai kā arī uzņēmumiem līdz 10 datoriem.

11 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

wtf.. no bedres izlīdis esi? 

2 1 atbildēt