local-stats-pixel fb-conv-api

Soči omg26

Izskatās ka Sočos notiek īsts bardaks. Ir bars neapmierināto ar situāciju viesnīcās. Var jau uzskatīt ka Krievija ir pavisam cita pasaules daļa, ar savu pieeju un uzskatiem par to kā jāizskatās olimpisko spēļu ciematam. Nav grūti iedomāties kā Putins ar savu nopietno seju lasīs morāli un meklēs ko saukt pie atbildības. Ir cilvēki kas uz to noskatās ar ironiju, esot vienam no viņiem piedāvāju jums mazu ieskatu olimpisko spēļu centrā.

238 7 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000
Un tas viss par nieka 50+ miljardiem ASV dolāru. Jauki!
18 2 atbildēt

baigā čuhņaemotion

13 2 atbildēt

Ramšuts un Džamšuts tur ganjau visu laiku ir strādājuši  :D

11 1 atbildēt
tiko pat lasiju ka sportistiem viss kartigi sataisits, nekadu problemu. lai jau shiem izdodas
8 1 atbildēt

Šodien noklausījos interviju ar Anatoliju Kreipānu, viņš teica, ka sportisti jūtas kā paradīzē, viss apmierina. Tā ka laikam jau paspēja līdz atklāšanas dienai gandrīz visu sakārtot. 

5 1 atbildēt

Nu jā, cik lasu ārzemju forumus, visos visi ņirdz par situāciju Krievijā. :D

4 1 atbildēt

Ar kūkām pakaļā    MADE MY DAY  emotion

3 1 atbildēt

8. - Haha, kā vienā no Simpsonu epizodēm, kad Villijs krāsoja zāli ar krāsu flakoniņu un arī tieši tur bija ieplānots rīkot Olimpiskās Spēles :D

3 1 atbildēt

Puse no tām bildēm ir vecas, un vispār duraki tik meklē, ko nobildēt, piesieties pie sīkumiem.

Silovs teica, ka viss tur esot pa lielam normāli, un  ne sliktāk kā citur. emotion

3 2 atbildēt

Nu ko var gribēt, ja to visu būvēja Džamšuts un Rafšans emotion

3 2 atbildēt

11. Nevis ar cepumiem, bet kūkām

2 1 atbildēt

Mother russia emotion

2 1 atbildēt

Zemējums pie udens trubas emotion Bet tādi patiesibā ir diezgan daudzi. Te pat latvijā daudzi zemē veļasmašinas pie udens trubām. Starpcitu zāli krāso arī afrikā futbola laukumiem.

2 1 atbildēt

****ata atmosfera:D:D

0 0 atbildēt

8. ir redzēts The SIMS emotion

0 0 atbildēt

Par to krānu, tur var būt visādi varianti. Pieļauju domu, ka trubas ir plasmasas un metāliskās daļas ir sazemētas katrā istabā. Vispār jau sadales zemējumu, trubu zemējumu, zibens aizsardzību uz jumta nerok vienā vietā. Šitādai ēkai jābū savam zemējuma kontūram.

Un jā, ja gribi atvadīties no dzīves pieslēdz dzeltenzaļo vadu pie vannas istabas trubas (un piegriz tā kārtīgi) un ieslēdz vecu veļasmašīnu vai boileri, vai arī kādu ķīniešu preci un ej vannā. Varbūt paveiksies varbūt nē.emotion

2 2 atbildēt

Redz ka lasu Baltiesi vienigie ir apmierinati ar situaciju Socos :D

1 1 atbildēt

elektrikji atradusies. Jums visiem maajaas (cerams) trubas ir sazemeetas. tas ka dzeltenzaljo vadu nekur citur kaa rozetee neesi redzeejis, nenoziimee, ka vins naak no rozetes. Tiesa sis risinaajums nebuus tas esteetiskaakais :)

2 3 atbildēt

Pārbaudu lasītāju modrību :)

1 3 atbildēt

He he,  stuulbie krievi.  Zheel tikai, ka mums neko taadu NEKAD neviens neuzticees. Pat ja uzticeetu kuutii jau daudz cilveeku neiedziisi, turklaat neviens nedod garantiju , ka jumts uz galvas nenokritiis. Atliek tikai njurdeet un ar suudiem smeereet. neko citu jau neprotam. Kauns par jums.

0 2 atbildēt