local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis kā Merilina Monro10

66 2

Skaisti? Seksīgi? Pārspīlēti? Emocijas ir dažādas, bet jau izsenis dažāda mēroga zvaigznes centušās līdzināties kino leģendai un seksa simbolam Merilinai Monro. Līdž šim par Merilinu pārģērbušās arī transeksuālas zvaigznes, tagad kārta pirmajam vīrietim - modelim -> Andrejam Pejicam.

Pie Andreja retro stilizācijas piestrādājusi pati Patrīcija Fīlda, stiliste, kas atbildīga par Seksa un lielpilsētas panākumiem. Pērles, korsetes, atbilstošs make-up un blondās lokas ir pietuvinājušas trauslo modeli seksa dīvai Merilinai Monro. Šīs stilizācijas autoru mērķis bija sagraut gadu gaitā izveidojušos un Merilinai piekabināto saldā kaķēna un naivās blondīnes ampluā.

Zemāk fotogrāfijas ar divdesmitgadīgo Andreju žurnālam "LoveCat" projekta "Models Uncensored" ietvaros. Ne velti Andrejs Pejics tika atzīts par vienu no FHM šīgada seksīgākajām "sievietēm". Bet diez vai Džons Kenedijs būtu bijis priecīgs, ja Merilinas vietā Andrejs saldā balstiņā viņam veltītu savu -> Happy birthday to you... Mr. President!

66 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Pēdējā laikā pēķšņi nāk daudz rakstu par Monro.

6 0 atbildēt

Jā. Tuliņ nokopēts raksts dabūs 200+ kā viemēr

4 2 atbildēt

Interesanti kāpēc nokopēts? Normāli atrasts un pārtulkots svaigākais info no ārzemju preses. Tā ka par Andreju jau taisīju rakstu iepriekš, tad šad tad palasu jaunumus par viņu. No kurienes šāda Tava attieksme?

3 1 atbildēt

pirmajā brīdī likās, ka emma vatsone kļuvusi par blondīni, bet tad sāku lasīt iekstu...

0 0 atbildēt

vīrietis? dalabi emotion

0 0 atbildēt

žurnālu vākos, kur nav tik labi apstrādātas bildes, nemaz tik līdzīgs nelikas. uz ielas gan jau pēc parasta trenija vien izskatītos.

0 0 atbildēt

paskaties 10.bildēja uz kājstarpi!

0 0 atbildēt

njā, šim vīrietim seja skaistāka nekā man :D tā var komploeksos iedzīvoties :D

0 0 atbildēt