local-stats-pixel fb-conv-api

Vai šī jaunā youtubere ir briesmās?!36

387 12

Ļoti daudz cilvēku internetā ir nopietni satraukušies par stila/modes vlogeri Marinu Džoisu. (Marina Joyce). Britu modes zinātāja piektdien savā youtube kanālā publicēja video, kurā var dzirdēt vārdus "glābiet mani". Vairāki fani nodomāja, ka jaunā meitene ir kļuvusi par kāda ļaundara upuri, jo uz viņas rokām, kā arī kājām Tu vari redzēt zilumus, vairākos pēdējos video meitene ir redzami sabijusies, cilvēki baumo, ka to visu organizē viņas puisis, kurš ir meiteni ieslodzījis mājās kā cietumā, ar restēm priekš logiem. Vairāki zinātāji teikuši, ka meitene pirms 8 mēnešiem bijusi pozitīva, smaidīga un jautra, taču tagad tā ir kļuvusi bailīga, uzmanīga. Pirms 8 mēnešiem meitene iepazinusies ar savu tagadējo puisi - cilvēki domā, ka tieši tas ir iemesls meitenes dīvainajai uzvedībai. Ir arī baumas par narkotiku lietošanu, kā arī meitene ir vegāne - arī tas varētu atstāt zināmu iespaidu uz viņas veselību.

Lūk, video, kurā Tu vari dzirdēt meiteni nočukstam "Help me" 13 sekundē, kā arī video sākumā meitene divas reizes atkārto vienu un to pašu teikumu..
3:55 .
387 12 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Es viņu pirmo reizi dzirdu. lol  emotion 

54 0 atbildēt

Nu ko var uztraukties par arzemniekiem, butu uztraukušies pa melnajiem kas kā šokolādes uz baltmaizes šķēlēm līdīs un mūsu meitenes atņems  emotion 

41 5 atbildēt
Policija bija un viss ir bijis normāli pie viņas. Zilumi var būt no 'HARD_Sex' emotion un , ja ļoti labi ieklausas tad 0:13 sekundē video nav nevis glābiet mani (help me) , bet 'shouldn't I/me' tipa , ka apgriezties... Un 1:26 tur bija smiekli un var tikai izklausīties , bet piemērams viņa acis mirkšķināja tā , kā SOS signālu , bet viņas uzvedība izskatijās pēc bailēm un narkotisko vielu ietekmi... Iespējams var bùt viss... Piemērams Twitterī viņa nesen ierakstija "hope you all love pancakes" un , ja savieno katra vārda pirmo burtu tad sanāk 'HELP'. 1:59 vudeo bija dzirdana puiša balss sakām 'great'. Naktī mazu izmeklēšan veicu , bet bailes ir redzamas ... Ļoti lielas bailes , stress , uztraukums , jo vārdi visulaik atkārtojas... (Pirmajās 10sek. Viņa pateica 3reizes 'adverstiment') vai arī vienkārši narkotikas un bailes... Iespējams viņa ir narkotisko vielu atkarīgā , jo vēl nesen bija... Tikai , lai ātrāk kkādsvideo gatavs un var iet lietot tālāk... Bet rīt yt kanālā - Scarce viņu intervēs un tad jau redzēsim.
22 0 atbildēt

Drāma emotion 

13 0 atbildēt
Viņas džeka vietā visas zvaigznes no debesīm noceltu, nevis istabā spundētu emotion
14 1 atbildēt

Vispār menti jau bija aizgājuši uz viņas māju un viss bija kārtībā !

8 0 atbildēt

Tie iemesli, kas lika daudziem domāt, ka viņa ir nolaupīta ir absolūts nonesense.

Kaut vai tas video, kur viņa filmē mājas priekšā un logiem priekšā ir restes - tās ir parastas žalūzijas, ja cilvēki to vēl nav sapratuši.

Tad tā bilde, kur no viena video uzņemšanas vietas aculiecinieks ir uzņēmis miglainu attēlu, kur trīs meitenes ķēdēs piesietas tur kaut kāds čalis melnās drēbēs un ar masku ir vienkārši pilnīgs feiks. NEVIENS nolaupītājs, kam būtu viss kārtībā nekad nevestu upurus uz publisku vietu un ķēdē sasietus nefilmētu, kamēr pats ir maskā, it kā būtu gatavs nošaut. 

Tās skaņas, it kā ķēdes vilktos pa zemi - kabatā var būt atslēgu saišķis, un tas var šķindēt, kamēr viņa kustās. Tas arī pašsaprotams fakts.

Tāpat tā ''sazvērestības teorija''(šaubos, ka šo varētu saukt par sazvērestības teoriju, jo šī ir apkaunojums jēdzīgām sazvērestības teorijām), kas ir saistīta ar to tvītu, ka 3. augustā ir meet up, un ISIS (cilvēki tiešām domā, ka viņu ir nolaupījis ISIS), izmantos to, lai uztaisītu teroraktu... Atļaušos apšaubīt.

Vienkārši sakot, tas ir labs veids, kā gūt popularitāti. Pirms visas šīs drāmas viņai bija mazāk kā miljons subscriberu, bet tagad - 1,7 miljoni. Pie visiem jaunākajiem video ir vairāk kā desmit miljonu skatījumu un par viņu ir raksti Indenpedent, The sun un citos ietekmīgos medijos. Vismaz viņa saprata, kā attīstīt savu kanālu un kļūt par sensāciju, jo viņas kanāls bija jau gandrīz miris.

8 0 atbildēt

Kāpēc cilvēki tik ļoti grib jaukties citu dzīvēs? Ja arī viņas draugs viņai kaut ko dara un pati nesaprot, ka tas ir jāizbeidz, tad nu ko viņai var izdarīt? 

7 0 atbildēt

how much fakeness can you get? 90 of 100 here.

7 1 atbildēt

grūti pateikt, ir labi jāzin cilvēks, pirms pēc viņa uzvedības spriest vai viņam kas kaiš emotion

7 1 atbildēt

viņa nav mentāli stabila, es domāju to pateiktu vairums, kuri zin, kas tas ir.  pēc uzvedības vien, varbūt.  un tie viņas fani, manuprāt, ir ne tikai samērā tuvredzīgi ar švaku intuīciju, bet ari uzreiz kā nodurti uz viņas bijušo puisi, kurš liekas ir kkads introvertais tips nolikts neērti priekšā kamerai un pats savā prātā maļ šo, no viņas ietekmes, uzdzīto fantāzijas putru  https://www.youtube.com/watch?v=WkxLowTapGY  ;;; pavērojiet, cik brīvi viņa izturas blakus viņam

nav brīnums, ka cilvēki apjukuši un nevar pateikt, kas vainas. vispār šī ir otrā interesantākā lieta, ko esmu atradis tieši spokos.

6 0 atbildēt

kā krievi saka komu jebut čužoe gore

5 2 atbildēt
Viņa VISU LAIKU atkārto vārdus!Tātad stress vai narkotikas!😊
2 0 atbildēt

cheap publicity stunt

2 0 atbildēt

Video saka "Show your head" nevis "Help Me". 

2 0 atbildēt
Nevajadzēja tik publiski.
2 0 atbildēt

who cares

1 0 atbildēt

Jau sāk besīt vārdi Youtuberi ,youtubere utt emotion  

2 2 atbildēt