local-stats-pixel fb-conv-api

Tila tequila10

Fakti
Pilns vārds: Thien Thanh Thi Nguyen aka Tila Tequila
Dzimšanas diena: 24. oktobrī
Vecums: 29 gadi
Dzimusi: Singapūrā (viņas vecāki emigrēja uz Singapūru, kad sākās Vjetnamas karš — aut.)

Kausle
Pēc pārcelšanās uz Singapūru Tilas vecāki nolēma, ka tā nav viņu īstā vieta, un turpināja ceļot, šoreiz uz Hjūstonu Teksasas štatā. Tur arī Tila uzauga. Skolas laikā viņa bija pašpuika un nemiera cēlāja. Bieži iesaistījās kautiņos, tādēļ skolas mainīja kā zeķes. Kļūstot pieaugušāka, Tila savu ceļu uz laimi atrada Holivudā, kur viņai veikalā pienāca klāt kāds žurnāla Playboy meiteņu vervētājs. Viņš uzaicināja meiteni fotografēties. Tas bija viņas pirmais solis, jāteic, diezgan drosmīgs, ceļā uz modeles karjeru.

myspace.com karaliene
Nu Tila kļuvusi par portāla myspace.com populārāko lietotāju. Viņai ir vairāk nekā miljons (!) apstiprinātu draugu. Fani viņu sauc par myspace.com karalieni! Caur šo portālu Tila tika pie sava šova. Viņa vienkārši paziņoja, ka to ļoti vēlas, un pēc kāda laika MTV viņu uzaicināja uz pārrunām. Un tā 2007. gada 9. oktobrī šovs piedzīvoja savu pirmizrādi.

Cīņa par Tilas sirdi
Tila ir ne tikai modele, bet arī dziedātāja, kas pārsteidz ar atklātiem un mazliet neķītriem tekstiem. Nesen iznāca arī viņas grāmata Hooking Up With Tila. Un tas vēl nav viss.Vēl ir divas filmas, kurās Tila tēlo: I Now Pronounce You Chuckand Larry un Horrorween (uz ekrāniem sāka rādīt 2009. gadā — aut.), kurā viņa tēlo pati sevi. Un arī tas vēl nav viss. Šovs, kurā Tila meklēja savu lielo mīlestību (meiteni vai puisi), nebija vienīgais. Sekoja tieši tāds pats raidījums ar tieši tādu pašu scenāriju. Šovs A Shot at Love ir skandalozs, jo, cīnoties par Tilas sirdi, meitenes cita citai plēsa ārā matus, bet puiši kāvās līdz asinīm.





76 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Tad vina ir dziedātāja? pirmo reizi dzirdu kaadu vinas dziesmu... taa tikai zinu ka šī ir baigaa mauka no citiem spoki rakstiem emotion

6 0 atbildēt

varēji atrast info par viņas slimību, būtu inčīgāk. emotion

2 0 atbildēt

ja kopē, tad pārlasi!!! ---> "uz ekrāniem sāks rādīt 2009. gadā — aut." -> šo vismaz varēji izdzēst.

0 1 atbildēt

ej dirst bībera fane

0 2 atbildēt