local-stats-pixel fb-conv-api

Tiesto3

Īstajā vārdā: Tijs Michiel Verwest

Dzimšanas dati: 1969. gada 17. janvārī Nīderlandē,

Zināms arī kā: DJ Tiësto, Allure, Da Joker, Drumfire, Handover Circuit, Paradise In Dubs, Passenger, Roze, Steve Forte Rio, Stray Dog, Tom Ace, Wild Bunch

Žanri: Electronic dance,trance,proressive trance,electro house,house

UN TAGAD SĀKAM KKO PAR PAŠU TIESTO!!!

Tiesto ir holandiešu mūziķis, dīdžejs un producents elektroniskās un deju mūzikas. Kaut viņam ir izmantoti daudzi pseidonīmi ,viņš ir vislabāk pazīstams ar savu darbu kā DJ Tiesto. Viņs tagad vairs nav Dj Tiesto ,bet vienkārši Tiesto. 2004. gadā Tiesto izlaižot savu studijas albumu Just Be 2004 Vasaras Olimpiskajās spēlēs, viņš veic aizraujošu atklāšanas ceremoniju Atēnās, Grieķijā, kļūstot par pirmo DJ spēlējot uz skatuves olimpiskajās spēlēs. Dziesmas viņš īpaši Olimpiskajās spēles tikai sajauc kopā un palaiž, kā MIXu sportistu parādei. 2007.gada aprīlī Tiesto sāka palaist pa radio Tiesto's Club Life 538 Radio Nīderlandē un izdeva savu trešo studijas albumu ar nosaukumu Elements of Life. Albums sasniedza Nr.1 Holandes mūziķu albumu topā, kā arī par "Billboard Top Electronic Albums" ASV. Un saņēma nomināciju Grammy balvu2008. Gadā .Tiesto izdeva savu ceturto studijas albumu ar nosaukumu "Kaleidoscope2009.gada oktobrī. Un cik pēdējā laikā lasot uzzināju ,ka Tiesto iespējams pievienos saviem žanriem Dubstep žanru.

Un dzīves karjeja. (no bērnības.....)

Viņa interese pret mūziku sākās 12 gadu vecumā. Kad viņam bija četrpadsmit, viņš nolēma veltīt vairāk laika mūzikai, un to sāka ar Dj skolām. Viņu mudināja to vairāk darīt kluba Spock īpašnieks un Tiesto draugs Wilfred. Taču klubs Spock , bija mazs klubs, kur viņš varēja precizēt savu stilu, spēlējot atsevišķā telpā no 10:00 līdz 04:00 brīvdienās. Sākot savu karjeru viņš uzstājās klubā New Beat un Acid house.

1997, Tiësto pievienojās viņa draugs Yves Vandichel.

1999 spēlēja 12 stundas, kas ir viņa garākais koncerts Amsterdamā.

Pašraksturojums.

Dzīvespriecīgs cilvēks. Ļoti priecīgs un liekas ,ka ļoti saprotošs un draudzīgs. Zināms ,kā labs cilvēks. Ļoti gudrs un ļoti labs komponists un kā arī Dīdžejs.

Personīgā dzīve

Līdz 2006.gada sākumam, Tiesto bija attiecības ar holandiešu modeli Monique Spronk. Gada 10. janvārī, 2008.gadā, holandiešu avīzē “De Telegraaf: paziņoja, ka Tiësto un viņa draudzene Steisija Blokzijl gatavojas precēties 10.oktobrī, 2008. gadā Cartagena , Kolumbija. Viņš ierosināja viņai 2007.gada decembrī, kamēr viņi apmeklē Maurīcijas. Tiesto atcēla laulības, 10 oktobrī, jo viņš apgalvoja, ka ir aizņemts grafiks un pārāk maz laika sagatavošanas darbiem. 2008. gada Ziemassvētki, Blokzijl pārtrauca attiecības sakarā ar pastāvīgu kavēšanos ar savu kāzu datumiem.

Saites kur ir kādi jaunumi par Tiesto.

http://www.ultrarecords.com/artists/tiesto/

http://www.tiesto.com/

http://inthebooth.com/join_the_booth/index

http://www.imdb.com/name/nm1451495/

http://www.myspace.com/29062445

http://fuckyeahtiesto.tumblr.com/

un jā gifi ar Tiesto....
http://www.spoki.lv/slavenibas/Tiesto-Gifi/358918

un ja gribi redzēt vairāk bildes lūdzu skaties....

http://fuckyeahtiesto.tumblr.com/

Un vēl arī dziesmas ar video :) jauku klausīšanos...









20 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Tu esi idiots, kas neprot angļu valodu.

1 0 atbildēt

Tu stulbs esi?

0 0 atbildēt