local-stats-pixel fb-conv-api

Švarcenēgers dod uguņus!!!!2

24 9

Slavenā Holivudas aktiera un politiķa Arnolda Švarcenēgera (attēlā) šķiršanās prāva nes aizvien jaunus pārsteigumus – bez jau zināmās mīļākās un vairākiem ārlaulības bērniem atklājies, ka "dzelzs Ārnijam" bijušas vēl citas mīļākās, turklāt vienu no viņām viņš seksa laikā tā iekaustījis, ka sieviete nonākusi slimnīcā.

Šī sieviete ir bijusī bērnu aktrise Džidži Gojete, kura ar Švarcenēgeru iepazinusies 1975. gadā, būdama vien 16 gadus veca meitene, bet astoņdesmitajos gados viņa ar Švarcenēgeru mīlējusies reizi gadā, kad viņš ieradies uz ikgadējo fitnesa zvaigžņu sanāksmi Ohaio štatā.

Kā vēsta laikraksts The Sun, aktrises draugi medijiem pastāstījuši, ka reiz seksa laikā "terminators" viņai ar dūrēm spēcīgi sitis pa seju, līdz sieviete nonākusi slimnīcā. "Viņa stāstīja, ka Arnolds bija neiedomājami cietsirdīgs, pat līdz tādai pakāpei, ka viņai pēc tam bija jāvēršas pie ārstiem. Viņai pašai bija kauns, ka Arnolds ar viņu tā izrīkojās," presei stāstījis kāds no aktrises draugiem.

Šis incidents noticis 1989. gadā, kad aktieris filmējās vienā no savām slavenākajām filmām Absolūtā atmiņa (Total Recall). Švarcenēgeram tobrīd bija 42 gadi, un viņš jau trīs gadus bija precējies ar Mariju Šraiveri.

Savukārt 2005. gadā laikraksts The Los Angeles Times vēstīja, ka divas dienas pēc tam, kad Švarcenēgers bija paziņojis par balotēšanos uz Kalifornijas gubernatora amatu, viņš Gojetei bija samaksājis 20 000 dolāru, lai sieviete klusētu un žurnālistiem neizdotos atrast pret viņu kādu kompromitējošu materiālu.

24 9 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

hehe kādam viņš tur nepatīk :D 

1 0 atbildēt

Jau ir bijis

0 0 atbildēt