local-stats-pixel fb-conv-api

Slavenību limuzīni3

18 2

Pirmie garie VIP-limuzīni parādījās Amerikā, 20. gs. pirmajā pusē un vadāja tikai Holivudas zvaigznes � no ballītes uz ballīti, pirmizrādēm un kinofestivāliem.Melnā repera Busta Rhymes limuzīns noparkots, kādā Vācijas ielā.
Ketijas Holmsas limuzīns BMW X5 noparkots Londonā, uz Second street...
Meitenes, šo limuzīnu Jums jāatceras kā reizrēķins, jo šis ir Džastina Timberleika limuzīns.
Savukārt šis ir Ala Pačino limuzīns, kuru viņš izmantoja viesojoties Sidnejā. Šobrīd auto izmanto komerciāliem mērķiem, protams, ar Ala atļauju.
Krievu estrādes zvaigznes Allas Pugačovas limuzīns, noparkots Ņujorkā, uz Roulling ielas. Allai šo limuzīnu uzdāvināja "Ekskluzīvo auto aģentūra".
Hammer H2 ir dāvana Krievijas reperim Timati viņa atbraukšanas dienā Čikāgā. Kā stāsta pats Timati, automobīļa vērtība ir 100'000 dolāru. Tagad ir atlicis tikai nopirkt māju Čikāgā un nomainīt pilsonību.
Šī melnā Hammera H2 īpašnieks ir Kofi Annons - Apvienoto Nāciju Organizācijas pirmais sekretārs. Viņa auto ir noparkots pie galvenās ANO pārstāvniecības Briselē.
Melānijai Sī pieder šis klasiskais limuzīns. Sarkans - tā ir viņas mīļākā krāsa. Automobilis ir noparkots Berlīnē, iepretim drāmas teātrim.
Dziedātājas Pink limuzīns. Žurnālistu vidū to mēdz saukt par "rozā cūku".
Simtiem cilvēku priekšā Breds Pīts izkāpā no šī rozā Eldorado, kas apstulbināja ne tikai žurnālistus, bet arī viņa kolēģus, kuri pēc tam ne reizi vien mēģināja atkārtot viņa neparasto izvēli.
Šie ir popzvaigznes Madonnas mīlulīši.

18 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

8. mans mīlulis emotion

0 0 atbildēt

8. mans!!  ;DDDDD

0 0 atbildēt

apskatot bildes un nelasot tekstu domaaju, ka 10.bildee ir hiltones. :D

0 0 atbildēt