local-stats-pixel fb-conv-api

Seši iemesli, kāpēc briti varētu nekad neiemīlēt Meganu5

207 1

Kopš tās dienas, kad Princis Harijs pārstāja slēpt savas attiecības ar Meganu Mārklu, nav pagājusi ne diena, kad kāds par viņu nerunātu. Tagad, kad visparastākais romāns ir pāraudzis laulībā un viņi audzina savu pirmdzimto, var spriest par to, kāpēc joprojām britiem ne visai patīk pati Megana Mārkla.

Katrs skandāls, kas seko pēc tam, kad jaunā hercogiene ir pārkāpusi karaļnama etiķeti vai izmainījusi kādu tradīciju, it nemaz neveicina britu mīlestību pret viņu. Lai gan ir visai muļķīgi ticēt tam, ka tas viss ir tikai Meganas nopelns. Kāpēc neviens nepieļauj domu, ka pats Harijs negribēja darīt to, ko ir darījis visu laiku

207 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Viņa arī ir cilvēks. Nav jēgas viņa dirst virsū.  emotion 

25 0 atbildēt

Slimi tie briti ir ar savu fanātisko rojālismu.

19 1 atbildēt
Ir divas versijas: 1. Princis Harijs tādējādi atriebās omītei par savas mātes, princeses Diānas nāvi. 2. Princis Harijs tika upurēts kaut kādu augstāku mērķu vārdā.
16 0 atbildēt
Keitai ir 0,00x% iespēja kļūt par karalieni.
10 0 atbildēt
Tieši tā nav vairs viduslaiki , tad kam cilvēkiem tādus monarhus kam teikšanas valsti izti nav nekādas un dzīvo labi tik uz nodokļu maksātāju algām !? Veca piepe ar visam parpalām jāizdzen no pils un līdzi ar visu savu famīliju , domāju ka tad brit ieekonomētu tā pamatīgi 😅 bet nu tas ir tikai manas doma !
10 0 atbildēt