local-stats-pixel fb-conv-api

Seriāls ,,Laimīgi kopā''15

33 9

,,Laimīgi kopā'' ir krievu seriāls.

Tēvs Gena-Vidusskolas laikā viņam bija viss, viņš bija apkārtējo mīlēts- jaunā futbola cerība. Pēc skolas beigšanas viņam ir vētrains romāns ar skolas skaistāko meiteni, o ar prāta aptumsuma brīdī aprec.

Viņu uzaicina spēlēt Maskavas CSK. Taču notiek negadījums un viņš salauž kāju.

Nākas atgriezties mājās, kur jaunapņemtā sieva viņu jau sagaida ar krietnu puncīti. Tā, nu viņam nekas cits neatliek kā meklēt darbu, lai varētu nodrošināt ģimenei iztikšanu. Viņš atrod darbu kā apavu pārdevējs, kur viņa iztika ir krietni vidēja līmeņa, principā pat zem vidējā.

Gena necieš savu darbu, necieš tās kaitinošās apaļās dāmas, kas mēdz visai bieži iegriezties viņa veikalā un nosaukt krietni mazāku kājas izmēru kā ir patiesībā.

Viņu maz kas iepriecina, ja nu vienīgi futbols, striptīzklubs, kur aiziet kopā ar puišiem un žurnāls „Boļšije siski”

-----------------

māte Daša -    

Ugunīgi rudmatainā, Jevdokija, saīsinājumā Daša. Genas „mīļotā” sieva. Dašai ir divi talanti, viņa spēj dabūt no Genas visu, kas tai nepieciešams un tonnām ēst šokolādi.

Dašu pilnīgi neinteresē nekādi darbi mājās, ko viņa arī nedara, lai ar nestrādā.

Viņas iecienītākā nodarbošanās ir sēdēšana uz dīvāna, dažādu TV šovu un seriālu vērošana, šokolādes un roltonu ēšana, kā arī labs miegs.

Tā vietā, lai mazgātu drēbes, Daša labāk nopērk jaunas.

Savulaik bijusi skolas skaistulīte, viņa šķiet iestrēgusi tai laikā, jo vēl joprojām viņas apģērbs ir košs, izaicinošs, apspīlēts, augsti papēži pat mājās.

Atšķirībā no vīra viņai tīk nodarboties ar seksu, un velk pie skaistiem, koptiem, vīriešiem. Bet viņa nekad nekrāps savu mīļoto vīru.

Savureiz viņa ir greizsirdīga uz Genu, bet tas notiek ļoti reti.

--------------

meita Sveta-

Genas un Dašas pirmdzimtā. Skaistulīte Sveta pārlieku aizraujas ar savu pievilcīgo ārieni, ir neiedomājami stulba un par visu vairāk viņu interesē puiši. Pielūdzēju viņai ir daudz, dažkārt viņa ar vairākiem satiekas vienlaicīgi.

Sveta mēdz pielietot vārdus, citātus un slavenu cilvēku izteicienus īsti nezinot to nozīmi, vēl piedevām, pilnīgi sajaucot vietām vārdus un frāzes.

Visai neizskaidrojamā veidā skaistulītei izdodas pabeigt vidusskolu. Viņa izmēģina savus spēkus kā modele. Apmeklē aktiermeistarības kursus. Lasa laika ziņas kādā TV kanālā. Pat pieņem savu brāli kā menedžeri, bet ar no tā nekas labs nesanāk. Visilgāk noturējusies darbā par oficianti, pēcāk apgūst masieres arodu.

Viņa tāpat kā brālis Roma dzīvo pie vecākiem un nav nekādas nojausmas, ko darīs tālāk.

Patiesības labad gan jāpiebilst, ka savu reiz Sveta izrāda visai apbrīnojamas zināšanas un mēdz ļoti uzcītīgi tiekties pēc sava mērķa.

---------------------------------------------------------------

dēls Roma-

Genas un Dašas otrais bērns. Šis ar laikam ir viens no faktoriem kāpēc Roma ir liels kaitnieks un negantnieks. Pastāvīgi aizskar un apsmej māsu, izkrāpj no vecākiem naudu.

Taču tai pat laikā viņš ir ļoti apķērīgs, gudrs, asprātīgs un skolā vienmēr bijis teicamnieks.

Pēc vidusskolas beigšanas Roma iestājas institūtā, bet tā kā vecāki atņem viņam visu stipendiju viņam neizdodas dzīvot atsevišķi.

Roma vienmēr ir seksuāli uzvilkts, jo viņam nekādi neizdodas izveidot attiecības ar meitenēm un visi viņa romāni beidzas ar krahu. Un visam bonusā viņam nemaz nav īstu patiesu draugu. Nav nekādu draugu.

Nav arī darba. Savus spēkus izmēģinājis strādājot pie vieglo automašīnu pārdošanas, bet viņu atlaida par pārlieku cenšanos. Bijis ar Svetas menedžeris, bet arī tur nekas nesanāca..

---------------------------------

Viņiem ir arī kaimiņi-Ļena un Toļiks. Gena ir biedrības ,,Bez Bābām'' priekšsēdētājs. Toļiks arī ir šī kluba biedrs. Gena un Dašai ir adoptēts bērns Sjoma.Seriālu rāda pa tv3

« 1  2  3 »
33 9 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

atbildot uz kudeee komentāru " "Married with Children" plaģiāts " Tieši tā!

15 0 atbildēt

lai arī ir viss pārkopēts, laimīgi kopā ir smieklīgāks. vienīgi man labāk patika vecās sērijas, kur daša bija apaļīgāka. tad bija smieklīgāk ;)

8 0 atbildēt

"Married with Children" plaģiāts

5 0 atbildēt

Vispār tas nav gluži plaģiāts, tas ir rimeiks. Un seriāls labs - piekāst, ka tur tiek apsmiets viss, kas vien ģimenē ir svēts, vismaz var pasmieties!

5 0 atbildēt

nu un ka plaģiāts,manuprāt sanācīs dzaudz labāks kā amerkāņu,aktieri un tēlojums daudz labāks:)

4 0 atbildēt

nu vispār visi tie seriāli ir gandrīz vienādi, bet pasmieties rezēm var.. emotion

2 0 atbildēt

atbildot uz kudeee komentāru " "Married with Children" plaģiāts " pietam ļoti rupjš, ja nesaskaņoja ar viņiem(married... autoriem vai tml.) jo sērijas, teksti, scenārijs Tieši tāds pats  

2 0 atbildēt

atbildot uz Nikitinna komentāru " bet šis ir labāks par to! " Ja godīgi, esmu redzējis abus. Secināju, ka Laimīgi kopā ir vienkārši tas pats, kas Precējies, ir bērni. Gandrīz visas sērijas viens vienā, nemainot pilnībā neko. Tā ir ar krieviem, paši izdomāt nevar - zog.

3 2 atbildēt

atbildot uz kudeee komentāru " "Married with Children" plaģiāts " PIlnīgu piekrītu!!! 

1 0 atbildēt

atbildot uz kriberkriksis komentāru " nu un ka plaģiāts,manuprāt sanācīs dzaudz lab... " Piekrītu un krievu versijā tie paši nesmieklīgie joki, ir smieklīgāki  

2 1 atbildēt

 

Abi divi tie stulbie seriāli pāršauj pār strīpu, jo tik jēlus jokus palaist ēterā ir tik sutlbi. Es neredzu par ko tur smieties. 

2 1 atbildēt

stulbāki debīliskāki idiotiskākais seriāls ko jel kad esmu redzējusi

3 3 atbildēt

atbildot uz kudeee komentāru " "Married with Children" plaģiāts " bet šis ir labāks par to!

2 3 atbildēt

debīlākais seriāls ever.. vienreiz pastījos - joki tik jēli un stulbi, ka pat skatīties negribas..

2 5 atbildēt