local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgā atkal uzstāsies grupa "Rammstein"8

Koncertaģentūra FBI paziņo, ka 2012. gada 7. februārī Arēnā Rīga uzstāsies Vācijas superzvaigznes Rammstein. Grupa Rīgā ieradīsies ar labāko dziesmu koncertu Made In Germany 1995 – 2011 un sniegs klātesošajiem pilnīgi jaunu šovu.

Pēc koncertēšanas Austrālijā, Dienvidāfrikā un turnejas pa Ziemeļameriku un Meksiku šī gada pirmajā pusē Rammstein nedodas pelnītā atpūtā, bet apvieno 16 gadu laikā paveikto savā jaunajā turnejā Made In Germany 1995 - 2011.

Gada beigās iznāks arī labāko dziesmu albums Best Of ar divdesmit Rammstein hitiem, kurā būs iekļauta arī viena līdz šim neizdota dziesma. "Jauna turneja, jauns šovs - Rammstein uzstāšanās līdzināsies pērkona dārdiem!" par jauno turneju izsakās grupas dalībnieki.

Jaunajā turnejā Made In Germany 1995 - 2011 koncertu apmeklētājus sagaidīs ne tikai grupas labāko dziesmu izlase, bet arī iespaidīgi specefekti Rammstein vislabākajās tradīcijās. Turklāt plānots, ka Rammstein koncertā būs divas skatuves - galvenā un papildskatuve stāvlaukumā.

Koncertā Rammstein izpildīs savus zināmākos hitus, tai skaitā Sonne, Ich Will, Du Hast, Mein Herz Brennt, Benzin un citas.

Kopš turnejas izziņošanas jūnija vidū, biļetes uz Rammstein koncertiem pilnībā izpārdotas jau 17 vietās Vācijā, Luksemburgā un Čehijā. Nākamgad Rammstein plāno ne tikai "spridzināt" arēnas, bet grupa uzstāsies arī Eiropas vadošajos brīvdabas festivālos.

Biļetes uz Rammstein koncertu Rīgā varēs nopirkt jau no 8. jūlija plkst. 10.00 Biļešu servisa kasēs visā Latvijā, kā arī interneta lapā. Stāvbiļete uz koncertu maksās 25 latus, bet sēdvietas no 25 latiem līdz 35 latiem.

12 8 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Tu uzliki to riebīgo bildi speciāli ?

2 0 atbildēt

Ū, jāiet ^^

1 0 atbildēt

Ou jēē, cerams nebūs grūtības uz šējieni ka pagājušoreiz, tad būs daudz reiz grandiozāks šovs.

1 0 atbildēt

Opā, jāiet!! :P

1 0 atbildēt

Biļetes pārdot 1gadu pirms? WTF

1 0 atbildēt

no delfi.lv nevar

1 0 atbildēt

jaabuut!!!

0 0 atbildēt

uu, labprāt aizietu. tikai kāpēc nav nauda nav? vāks! cerams, ka pēc 20. datuma biļetes vēl būs.

0 0 atbildēt