local-stats-pixel fb-conv-api

Reiniks un Kurusova atkal dejos kopā2

Dziedātājs Lauris Reiniks un dejotāja Aleksandra Kurusova (attēlā) saņēmuši piedāvājumu piedalīties Lietuvas šovā Dejo ar zvaigzni, ko abi mākslinieki arī pieņēmuši – šovs notiks septembrī, bet jau tuvākajā laikā Reiniks un Kurusova sāks gatavošanos projektam.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Kurusova, kura pārī ar Reiniku pirms četriem gadiem dejoja Latvijas šovā Dejo ar zvaigzni, pastāstīja, ka lietuvieši viņu jau vairākas reizes aicinājuši uz savu šovu, bet viņa nav vēlējusies dejot ar partneri no kaimiņvalsts.

"Ja es dejotu pārī ar lietuvieti, tas prasītu visu manu laiku, un man, iespējams, būtu jāpārvācas uz Lietuvu. Lai sasniegtu labus rezultātus, ir jātrenējas vismaz trīs līdz četras stundas dienā, bet, dzīvojot katram savā valstī, tas būtu ļoti problemātiski. Tā kā Lauris Lietuvā tagad ir baigi populārs, producenti nolēma, ka tur kaut kas var sanākt, un salika mūs vienā pārī," stāsta dejotāja.

Lai gan viņa ar Reiniku savulaik pat uzvarējusi pašmāju šovā Dejo ar zvaigzni, Kurusova smejas, ka tā nekāda priekšrocība nebūs, jo viņas partneris visu reiz apgūto jau sen esot aizmirsis.

"Es negribu aizvainot Lauri, bet viņš pats zina, ka no toreiz mācītā viņš maz ko atceras. Tas bija sen, un laiks, kā mēs labi zinām, skrien ļoti ātri - tā kā Laurim dejošana ikdienā nav tik vajadzīga, viņš ir visu aizmirsis, un būs jāmācās no jauna," smaidot atklāj Kurusova un atzīst, ka vēlākais mēneša laikā abi sāks deju mēģinājumus, lai atjaunotu Reinika iemaņas un nopietni sagatavotos Lietuvas šovam.

Uz Lietuvu abi latviešu mākslinieki dosies sava prieka pēc - par uzvaru viņi nedomājot, bet projektam piekrituši kā jaunam un interesantam izaicinājumam.

"Dejošana ir mana lieta. Tā nav nekāda dziedāšana, kam es toreiz piekritu gandrīz ar asarām acīs. (Kurusova ar dziedātāju Kārli Būmeisteru pērn piedalījās šovā Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas. - Red. piez.) Dalību šovā būs sarežģīti savienot ar ikdienas pienākumiem deju skolā un viesnīcā. Vajadzēs drusku iespringt, bet, ja dari to, kas patiešām patīk, ir daudz vieglāk," uzskata Kurusova.

Latviešu pārim Lietuvā netrūks arī atbalstītāju - Reiniks tur nākamo nedēļu prezentēs sava albuma Es skrienu versiju lietuviešu valodā, kas viņa popularitāti kaimiņvalstī tikai vairos, bet Kurusovai tur dzīvojot gan radinieki, gan daudz draugu no dejotāju vidus.

"Es pa pusei esmu lietuviete - mana vecmāmiņa ir no Lietuvas, un arī mamma tur ir mācījusies. Arī lietuviešu valodā es ļoti daudz saprotu, bet tomēr ar valodu būs nelielas problēmas - iespējams, ka šova laikā, kad mūs vērtēs žūrija, neatliks nekas cits, kā stāvēt un stulbi smaidīt," sirsnīgi smejas dejotāja.

36 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

100 % ,ka šie ir sabīdījuši mīžamos !!!

2 0 atbildēt

GO ON ! 

0 0 atbildēt