local-stats-pixel fb-conv-api

Pilnīgi viens, kāds tur pilnīgi viens...!!!6

Jau daudzus gadus kevins mūs priecē un gandrīz visi to skatās 4 nedēļas pirms ziemassvētkiem.

Viens pats mājās (Home Alone) ir 1990. gada komēdija, kuras režisors ir Kriss Kolambuss. Galveno lomu atveido Makolijs Kalkins.

Makolijs Kalkins ( Macaulay Culkin, dzimis 1980. gada 26.augustā Ņujorkā,ASV) ir Holivudas aktieris, kurš piedalījies vairākās nozīmīgās filmās. Makolijs Kalkins savu aktiera karjeru sāka sešus gadu vecumā. Pirmā filma, kurā viņš piedalījās, bija Rocket Gibraltar, kad viņam bija tikai 8 gadi. Kad viņam bija 10 gadu, viņš filmējās filmā "Viens pats mājās" (Home Alone), atveidojot galveno lomu. Filma stāsta par mazu zēnu, kurš nejauši tika atstāts mājās, kamēr ģimene devusies ceļojumā. Filmai pavisam ir četras daļas, bet viņš piedalījās tikai divās no tām. 2004. gada 17. septembrī Oklahomā viņš tika arestēts par 17,3 g marihuānas, 16,5 mg alprazolāma, 32 mg klonazepama pārnēsāšanu, par to Kalkins tika ieslodzīts, taču ātri izpestīts par $4000 iemaksu.

98 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Labāk nezināt, kāds viņs ir tgd emotion

16 1 atbildēt
8 avatars8

Vārds Biku ir rēcīgs. Vēl kāds atskaitot tevi to vārdu lieto?

1 0 atbildēt

11.bildē Mila izskatās skaisti! Ber par Makoliju runājot, viņš vienkārši nav diez ko simpātisks, plus vēl narkotikas pastiprina to efektu. Bet Kevina laikos, tāds mīļš puisīts! emotion

0 0 atbildēt