local-stats-pixel fb-conv-api

Pēdējā lielā loma2

30 1

Seriāls Mazpilsēta jeb Pueblo chico, infierno grande (tulkojumā: ciems mazs, elle liela) uzņemts 1997. gadā un ir pazīstamās seriālu zvaigznes Veronikas Kastro pēdējā lielā un galvenā loma. Skaisti dabasskati, 20. gadsimta sākuma tērpi un pati Veronika.

Viss sākas tālajā 1900. gadā, kādā nomaļā Meksikas mazpilsētā ar nosaukumu Nahuatzen. Kādam tēvam ir četras meitas. Jaunākā no māsās, skaistā Leonarda iemīlas nabadzīgā ciema jauneklī, toties piespiedu kārtā tiek izprecināta ciema visbagātākajam vecim. Dažus mēnešus pēc kāzām vīrs nokrīt no zirga un nomirst. Savos 16 gados Leonarda kļūst par atraitni un ciema bagātāko sievieti.

Paiet 20 gadi un Leonarda atgriežas mazpilsētā pēc ilgstoša ceļojuma pa Eiropu. Leonarda pieķer pa savu īpašumu snakstamies pievilcīgu jaunekli vārdā Genaro. Leonarda atļauj jauneklim palikt un strādāt viņas īpašumā. Mazpilsētā ātri vien sākas tenkas par jaunekļa un gados vecākās kundzes attiecībām, kamēr visas pilsētas meitenes vai ģībst nost Genaro dēļ. Situācija sarežģās vēl vairāk, kad pilsētiņā atgriežas Leonardas jaunības mīlestība, tagad bagāts un ietekmīgs džentelmenis, kurš gatavs cīnīties par mīļotās atgūšanu.... arī visas greizsirdīgās sievietes ir gatavas darīt visu, lai izšķirtu mīlniekus. Tas noved pie nelaimīgām seriāla beigām... mazā pilsētiņa kļūst par lielu elli.

« 1  2  3 »
30 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

man bērnībā bija bail no viņas sejas.

0 0 atbildēt

hot milf

0 0 atbildēt