local-stats-pixel fb-conv-api

Par One Direction.7

72 30

Slavenā grupa One Direction ir radusies 2010. gada Lielbritānijas muzikālājā šovā X- FAKTOR. Tajā viņus salika kopā dziedāt uz lielās skatuves. Par oficiālu grupu viņi kļuva 2010. gada 24. jūlijā pulksten 20:22. Grupas nosaukumu izdomāja pats jaunākais dalībnieks Harijs Stails. One Direction ir britu-īru puišu popgrupa, kuras sastāvā ir Naials Horans, Zeins Maliks, Liams Peins, Harijs Stails un Luijs Tomlinsons. Viņu ierakstu līgums tika parakstīts ar Saimona Kovela ierakstu studiju Syco Records pēc tam, kad One Direction ieguva trešo vietu The X Factor septītajā sezonā. Vēlāk tika slēgts līgums ar Ziemeļamerikas Columbia Records.
One Direction debijas singls "What Makes You Beautiful" tika izdots 2011. gada septembrī un iekļuva Lielbritānijas topu pirmajā vietā, kā arī pirmajā desmitniekā vairāku citu valstu topos.

Viņu debijas albums "Up All Night" tika izdots tā paša gada novembrī un iekļuva otrajā vietā Lielbritānijas albumu topā, ar lielāko pārdošanas skaitu. Tas arī kļuva par visātrāk pārdotāko albumu 2011. gadā.
2012.gada 21. martā albums "Up All Night" debitēja Amerikas Top 200 albumu pirmajā vietā un kļuva par pirmo Lielbritānijas grupas izdoto albumu, kas iekļuvis šī topa pirmajā vietā.
2012. gada 21.februārī singls "What Makes You Beautiful" ieguva apbalvojumu kā labākais Britu singls prestižajā Brit Awards. Pavisam One Direction ir 19 dziesmas, no kurām lielākā daļa ir bijusi mūzikas topu pirmajās vietās. Puišiem ir arī savs sapnis - kādu reizi uzstāties kopā ar dziedājāju Bruno Mars, bet puiši šaubās vai tas izdosies, jo viņi nav tik iespaidīgi mūziķi.

72 30 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

WOW, kas par rakstu... ar skopumu tu nudien spēj lepoties...

17 1 atbildēt
8 avatars8

Man patīk visi one direction raksti, šis nav izņēmums.

5 0 atbildēt

 S V I E S T S

4 2 atbildēt

Varēji vairāk un varbū tādu kas nav jau bijis vai zināms visiem bet + tikumtā par rakstu jo vnk dievinu viņus :D 

2 0 atbildēt

man ļoti patīk One Direction 1D rulleemotion i LOVE 1Demotion

2 0 atbildēt

nekad, es saku, nekad netulko vinu vardus #JustSaying

1 0 atbildēt

Es dievinu tos puišus, bet raksts nedaudz nejēdzīgs, jo faniem sen jau tas vis ir pārlasīts. ;)

0 0 atbildēt