local-stats-pixel fb-conv-api

Pamela Andersone galīgā autā.9

164 3

Pamela Andersone piedalījās amerikāņu šovā "Dejas uz ledus", taču prieks nebija ilgs - viņu izbalsoja jau pēc pirmās uzstāšanās. Internetā parādījās video, kurā skaidri saskatāma bijušās "Pludmales patruļas" daiļavas neveiklās kustības un nemitīgā tērpa "saraustīšana", jo nevaldāma bija Pamelas krūts (mākslīgā?), kas traucās brīvībā.

Kad bijušo "Pludmales patruļas" zvaigzni TV skatītāji izbalsoja no šova, tiesneši jutās patiesi apjukuši, jo ar Pamelu Andersoni bija noslēgts 150 000 dolāru vērts līgums un visi cerēja, ka tieši viņa būs šova zvaigzne. Kļuvis zināms, ka par dalību šovā Pamelai maksāja 1000 mārciņas sekundē. Kopumā viņa slidoja apmēram 90 sekundes un piedalījās 60 sekunžu ilgās sacensībās.

"Pamela ir lielākā zvaigzne, kas mums bijusi pēdējo gadu laikā, un cerējām, ka viņa piesaistīs miljoniem skatītāju nedēļām ilgi. Viņas partneris Mets Everss devās vairāku nedēļu ilgos treniņos uz ASV. Mums nācās rezervēt Pamelai pirmās klases lidojumus un luksusa numurus viesnīcā vairāku mēnešu garumā gadījumā, jo domājām, ka viņa paliks šovā līdz pat finālam," sarūgtināti stāsta kāds no šova vadības.

„Kopumā par Pamelu iztērējām 150 000 mārciņu, bet šovā viņa izturēja tikai nedēļu. Tā ir katastrofa," galvu saķer kāds cits šova organizators.



164 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://puaro.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

LOL 1000 mārciņas sekundē emotion

19 0 atbildēt

Pamelai vajadzēja kautko drosmei emotion

13 0 atbildēt

Viņa izskatās pēc Lindsijas Lohanas. emotion

4 0 atbildēt

Totāla izgāšānās tiem kuri vinjai maksaja.

4 0 atbildēt

tad 150000 dolaaru vai maarcinju??? emotion

3 1 atbildēt

Nu kurš no mums nav bijis galīgā autā? streipuļojis līdz mājām, slēdzis durvis, kuras ir vaļā utt. Comon emotion

2 0 atbildēt

Ņjā 1000 mārciņas sekundē, tā neko sev..

1 0 atbildēt

kam negadas....

0 0 atbildēt

kam negadās :) 

0 0 atbildēt