local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķu noslēpumainās nāves29

1430 3

Arī talantīgu un populāru cilvēku aiziešanu mūžībā var segt noslēpuma plīvurs....

1430 3 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Drugs, drugs everywhere. emotion

28 0 atbildēt

Esmu sapratis ka narkotikas nepiekā laba nenoved! emotion

19 1 atbildēt

Interesanti. Bet mēs tāpat nekad neuzzināsim patiesību,  būs tikai pieņēmumi, teorijas. Un ja mēs arī uzzinātu - vai tas atgrieztu šos cilvēkus?

9 0 atbildēt

Amy Winehouse... žēl cilvēka, pirms narkotikām bija skaista sieviete, žēl ka sev ko tādu nodarīja. Googlē var atrast viņas bildes pirms un pēc narkotikām, šermuļi metas... bet ko nu vairs, par mirušajiem jāsaka vai nu tikai labs, vai nekas. Raksts labs, tik pietrūka tas pats Džeksons, Preslijs, varbūt arī virkne ar hip hop zvaigznēm- 2pac, Notorious B.I.G., u.c. bet par tiem laikam jau ir pietiekoši lasīts.

8 0 atbildēt

Par Kurtu vēl varēja pieminēt viņa diezgan jocīgo pirms nāves vēstuli..

Kā arī varēja uzrakstīt arī par princesi Diānu.. Bet tā raksts man patika.. :)

8 1 atbildēt
Raksts forshs. Bet kopsh kura laika Thunder tulko kaa Sanderss??
7 0 atbildēt

Joprojām fascinējos par Kurtu un viņa dzīvi. Atceros kā grāmatnīcā nostavēju pie viņa d-grāmatas fragmentiem pusstundu, cītīgi to lasot. 

7 1 atbildēt

Vot kaut nositiet mani neko noslēpumainu es tur neredzu :D Ka Narkaliga atstiepj kājas... Kā mūziķi varbūt arī viņi bija labi. Bet kā cilvēki viņi pa lielam visi bija parasti nariki, kuri atstiepa kājas no peredoza ...

4 0 atbildēt

Tas ir vnk illuminati...

5 1 atbildēt

nejūtu žēlumu par nevienu slavenību, kas galu ņēmusi alkohola vai narkotiku dēļ. šoreiz rupjāk neizteikšos.

4 2 atbildēt

Tik  ļoti neticas, ka Kortinija piedāvājusi Kurtu nogalināt par naudu. emotion Par Kobeinu varēji pievienot vēl daudz faktus! Bet kopumā raksts ļoti labs. + no manis emotion

1 0 atbildēt

Vareji vel Eazy-E ielikt , vinam kaut kas lidzigs ka  Bobam Marlijam tikai nav pieradijum , ir teorijas.

0 0 atbildēt

 Emija(10.)Žēl ka ar viņu notika tieši tā.Man viņas dziesmas nepatīk,bet bals un viņa,kā sieviete, gan patika.

0 0 atbildēt
Par Mārliju nesen izlasīju,ka viņs tajā gadā notēloja nāvi,jo bija apnikusi slava un nesen aiz miskastēm atrasts vīrietis,kura DNA sakrita ar Mārlija.
0 0 atbildēt

Taču es nebrīnos, ka tas ar viņu notika, jo Londonas prese vienmēr bija pilna ar šokējošām viņas fotogrāfijām un riebīgām atsaucēm par viņu. Mēs pat ar manu ex-boyfriend tolaik ieņirdzām, ka "Glenns", ko mēs parasti lietojām, saucas Eimijas Vainhausas iecienītākais šņabis. Bet tad, kad viņa nomira, man kādu nedēļu bija morālās a la: "Meitene, ko tu un kāpēc esi izdarījusi ar sevi?"  Ja tu tiec neviļus iejaukts kāda cilvēka dzīvē, protams, ka tas uz tevi atstās iespaidu. Kaut arī nekas vairāk par "Back to Black" un "You Know I'm No Good" man nekad nav paticis.

0 0 atbildēt
Kortnija Love
0 0 atbildēt

Visas slavenības lieto narkotikas, pat Demija Lovato atzina, ka bijusi (vai ir) atkarīga. Redzi, ir retais, kas aizvelk līdz 80+ gadiem. Tāpēc, būt slavenam ir ļoti jāuzmanās. Es nezinu vai latviešu slavenības arī lieto tās vielas (pat ja nav legālas) tas viss ir ļoti mīklaini. 

 

Runājot par Džeksona nāvi, viss bija skaidrs, viņa personīgais ārsts Konrāds Marejs (ko?) viņam iedeva pārāk lielu deva miega zāļu. Lai arī mūziķis bija ļoti sliktā stāvoklī, viņš nevarējot gulēt, tāpēc prasīja, lai iedod viņam vēl. Jā, Maiklam bija ļoti grūti elpot un pēkšņi viņa sirds apstājās, atskrēja apsargi (?) un sāka viņam veikt mākslīgo elpināšanu. Taču arī tie bija lohu bars, neviens neveic mākslīgo elpināšanu uz gultas. emotion

Es šo visu dabūju zināt no kādas filmas. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=O1McW3aoi5E <-- Lūk, ņemat un skatieties, kam interesē kā īsti nomira Maikls. Arī viņa māsa Latoija un Dženeta apgalvoja, ka pie visa vainīgs ir Konrāds, kurš pārdozēja miega fucking zāles. Āmen.

0 0 atbildēt

Nu nekā nespēju to par mūziku uzskatīt, manuprāt, tas ir troksnis  

0 0 atbildēt

Tupaku neiekļāvi :?

0 0 atbildēt

man patika, taisi nakamo daļu

0 0 atbildēt