local-stats-pixel fb-conv-api

Mendija Mūra (Mandy Moore)1

26 12
Mendija Mūra dzimusi 1984.gada 10.aprīlī Našuā, Ņūhemšīras štats. Drīz vien viņas ģimene pārcēlās uz Orlando, Florida, kur viņa dzīvo arī tagad. Sešu gadu vecumā Amanda Lei Mūra (Amanda Leigh Moore) jau zināja, ka kļūs par zvaigzni. 15 gadu vecumā vidusskolas teicamniece izrādījās lieliska dziedātāja ar ārkārtīgi skatuviskiem dotumiem un pieredzi muzikālā biznesā. Mūra sāka dziedāt un spēlēt uz skatuves deviņu gadu vecumā. viņas aizraušanās ar šovu-bizness noveda viņu uz vokāla nodarbībām un vietējā teātra iestudējuma noklausīšanos.Ar viņas vecāku atbalstu viņa beigu beigās saņēma vienu no galvenajām lomām dažās lugās.

Tās ceļš līdz slavai iesākās, kad viņu izvēlējās ar nacionālās himnas izpildītāju. Viņa izpildīja "zvaigznēm pārsēts karogs"� visos galvenajos komandu priekšnesumos un uz Krisa Evereta tenisu sacensībās.

Viņai tāpat ir sakars ar modes pasauli, parādoties kā modele Meksikas žurnālā pusaudžiem. Bet nacionāla popularitāte sāka uztraukt Mendiju, viņa baidījās, ka viņas draugi paliks greizsirdīgi un sāks aprunāt aiz viņas muguras. Bet viss notika pretēji, viņa saņēma draugu atbalstu un līdz šim katru dienu kontaktējas ar tiem.

Muzikāla temata ieraksta laikā izlaidumam vienam no televīzijas seriāliem, viņa saņēma piedāvājumu ierakstīt demonstrāciju materiālu producentam, kurš pamanīja viņu. Talantu aģents iegāja ieraksta laikā un aizsūtīja nepabeigtu ierakstu Devidam Makfersonam, kompānijas "Urban A&R for Epic Records/550" vecākajam viceprezidentam. Makfersonam iepatikās tas, ko viņš izdzirdēja, un nekavējoties izlidoja, lai paklausītos jaunu daiļumu. Pēc tam, kad Mendija saņēma citu pārīti piedāvājumu, jaunā zvaigzne nolēma noslēgt līgumu ar kompāniju "Sony Music".
26 12 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Viena no manām mīļākajām aktrisēm. :)
0 0 atbildēt