local-stats-pixel fb-conv-api

Meitenei talantu šovā sākās histērija.14

120 19

Ceturtdien amerikāņu talantu šovā X Factor tika noskaidroti tie četri dziedātāji, kuri cīnīsies par uzvaru pusfinālā, bet viena no šova favorītēm – 13 gadus vecā Reičela Krova – no cīņas bija spiesta izstāties, kas beidzās ar iespaidīguDivi no žūrijas locekļiem nolēma atbalstīt Reičelu, bet viens savu balsi atdeva par puisi, tāpēc izšķirošais lēmums palika Nikolas Šerzingeres ziņā, kura, slaukot asaras, paziņoja, ka nespēj izvēlēties starp abiem jauniešiem, bet pēc emocionālas pauzes atklāja, ka mājup jādodas Reičelai.

Šova noteikumi paredz, ka situācijā, kad žūrijas locekļu balsojums ir neizšķirts, mājup dodas tas dalībnieks, kurš balsojumā saņēmis vismazāko skatītāju atbalstu. Brīdī, kad šova vadītājs paziņoja, ka šoreiz šovs jāpamet Reičelai, meitene sabruka uz skatuves un krita histērijā.

Reičela un viņas konkurents Markus Kentijs skatītāju balsojumā pēc iknedēļas koncerta bija saņēmuši zemāko balsu skaitu, tādēļ abi nonāca uz izbalsošanas līnijas. Tad abu liktenis tika nodots žūrijas rokās, kuriem tad bija jāizlemj, kuram no abiem talantiem šovs jāpamet.Mazās dziedātājas mierināšanā iesaistījās gan žūrijas locekļi, gan meitenītes māte, bet šova vadītāju negaidītie bērna jūtu uzplūdi pamatīgi samulsināja.

Šis gadījums Amerikā jau radījis diskusiju par to, vai bērnu piedalīšanās šāda mēroga šovā ir atbalstāma, jo, piemēram, britu X Factor šovā jaunie talanti drīkst piedalīties tikai no 16 gadu vecuma.



120 19 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.mango.delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Lai pierod. Dzīvē daudz nāksies zaudēt un vilties.

40 0 atbildēt

atveru rakstu, zem raksta mango reklama, un tur tieshi shis raksts

15 0 atbildēt

Tik es nesaprotu kpc visi uzreiz sauc uu Nikolai!

Viņa iedzarīja pareizi!

Vienkārši negribēja izlemt, kuru sūtīt prom, to izdarīja skatītāji nevis viņa!

13 0 atbildēt

Dzīvē jāpieņem daudz lēmumu, un daudz jāzaudē. Ar savu histēriju viņa vēl vairāk sevi pazemoja.

8 0 atbildēt

Nezinu, kāpēc, bet man nāk smiekli :D  Varētu domāt, ka viņu uz nāvi notiesāja. :D

5 0 atbildēt

Debīli skatītāji. Nedaudz palika žēl tās meitenes,bet palika arī žēl Nikolas emotion

3 0 atbildēt

Nikolas bija vairāk žēl nekā pašas meitenes

3 0 atbildēt

'tik forša meitene, priekš kam to afrikāni vajadzēja atstāt, meitene daudz interesantāka un balss izteiksmīgāka par viņu!

4 2 atbildēt

Mīnus?

1 0 atbildēt

ahh man bij tik ļoti žēl ka viņa izkrita, Markus šiis nedeelas sova izkrita, ah bet nu šovs paliek šovs ceru ka uzvarees Chris Rene. :))

0 0 atbildēt

Un čalis, kas izcīna uzvaru vispār paliek nepamanīts, ha! America!

0 1 atbildēt