local-stats-pixel fb-conv-api

Mark Demsteader 2011 - Emma3

56 0

oriģinālraksts, jo pati tulkoju

Britu mākslinieks Mark Demsteader ir izveidojis Emmas Vatsones portretu sēriju. Kolekcija "Emma" sastāv no 34 darbiem, kas zīmēti ar oglēm, guašu, un tinti. Emma sākotnēji tikās ar Marku, lai iegādātos kādu viņa darbu kā 21. dzimšanas dienas dāvanu sev, bet tā vietā viņš jautāja, vai varētu uzzīmēt vairākus Vatsones portretus.

Kolekcija būs eksponēta Partner & Hall galerijā, Londonā, no 15. jūnija līdz 1. jūlijam. Gleznas ir iespējams iegādāties arī tagad viņu mājaslapā. 10 procenti no nopelnītā būs ziedoti CAMFED International, kas atbalsta meiteņu izglītību un jaunu sieviešu ekonomiskās iespējas Āfrikā.


"Oxfordā ir galerijā, kurā es ieeju pēc skolas, un tajā ir izstādīti Marka darbi. Viņa darbi vienmēr bija mani mīļākie. Savā 21. dzimšanas dienā es izlēmu kontaktēties ar Marku, lai nopirktu kādu viņa darbu. Kad viņš jautāja, vai viņš varētu uzzīmēt vairākas gleznas par mani, es biju pazliet nervoza par ideju sākumā, bet vēlāk neticami glaimota - tā bija iespēja, kuru es nevarētu palaist garām. Es biju patiesi iepriecināta, kad Marks teica, ka ar šo izstādi varētu atbalstīt CAMFED International. Šī ir lieliska labdarības organizācija, kura dara apbrīnojamu darbu meiteņu izglītošanā Āfrikā. Es esmu Marka lielākais fans, un es esmu ļoti pateicīga" /Emma Vatsone

« 1  2  3  4 »
56 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

mmm...baudāmi :)

4 0 atbildēt

superīgi!

2 0 atbildēt

brīnum-jauki ;]

1 0 atbildēt